Hatalmas összegeket keres a csaj azzal, hogy idősebb férfiakkal randevúzik

/
/
5721 megtekintés

A sugar baby kifejezést használjuk azokra a lányokra, akiknek a társaságáért idős és gazdag férfiak fizetnek. Ezt a szakmát választotta a 18 éves Winnie Mei, aki úgy döntött, hogy így oldja meg a kiadásai finanszírozását.

A kanadai lány tavaly hallott először a sugar baby dologról a kolléganőjétől, akivel a McDonald’s-ban dolgozott. Winnie ezt követően mindent tudni akart a munkáról, majd regisztrált egy honlapon, ami sikeres férfiakat és nőket hoz össze olyan vonzó fiatalokkal, akik szeretik a kifinomult dolgokat.  A regisztráció után Winnie nagyon sok üzenetet kapott. Elmondása szerint volt néhány furcsa alak a megkeresések között, de őket gyorsan elutasította, úgyhogy eddig nem volt rossz tapasztalata. A lány az elmúlt hónapokban tíz férfival találkozott. Az egyik 50 éves férfival még egy niagarai hétvégére is elment, de nem sokkal később véget vetett a kapcsolatnak, mert az illető túlságosan ragaszkodó volt.

A kanadai lánynak egyelőre megy az üzlet, hiszen luxustáskákat, ruhákat és teljesen új iPhone-t is kapott a gazdag, idős partnereitől, akik emellett még több százezer forintnak megfelelő összeget is fizetnek neki.  A legnagyobb összeg, amit eddig egy randevúért kapott, kicsit több, mint kétszázezer forintnak megfelelő összeg volt. A lány azonban hiába keres jól, mégsem szórja el a pénzt, ugyanis a mérnöki diplomájára gyűjt, ami mellett csak a családját és a barátait lepi meg egy-egy ajándékkal.

Habár Winnie párkapcsolatban él, ez mégsem jelent akadályt, hiszen az elmúlt négy hónapban közel egymillió forintnak megfelelő vagyonra tett szert, miközben jóltartották és elhalmozták minden földi jóval azok a férfiak, akik évtizedekkel idősebbek nála, ráadásul sokuknak felesége és gyereke is van.  Mason Chilton, aki három éve jár a nála egy évvel fiatalabb lánnyal, eleinte megdöbbent Winnie ötletén, de mára nem zavarja a dolog, sőt, olykor azzal viccelődik, hogy így ő is spórolhat, mert nem kell minden pénzét a barátnőjére költenie. Winnie eleinte nagyon izgult, mert nem tudta, hogy vajon mit fog szólni Mason, de most már megnyugodott. Az étteremben dolgozó Mason azt is elárulta, hogy most már akár találkozna is azokkal, akikkel a párja randevúzik, mert végre érti, hogy miről van szó.

Üzenjük az uraknak, hogy ennyi pénzért már nőt is kaphatnak….