Egy tanulmány szerint a magyar férfiak megcsalásban világelsők

/
/
5412 megtekintés

Egy felmérés szerint minden ötödik magyar férfi megcsalja a párját és ami még elkeserítőbb, hogy többségük egyszerre több nővel is.

A felmérés szerint egyébként megcsalásban lekörözzük a franciákat, a spanyolokat, az olaszokat és a briteket is.A magyar férfiak húsz százaléka a névtelen felmérésben azt vallotta, hogy hűtlen a párjához, ami éppen duplája a csalfa nők arányának, s így a „hűtlenségi világranglistán” átvettük a vezetést. A felmérés szerint a hűtlenséget másként viselik a férfiak, mint a nők. Előbbiek számára kész tragédia, a megaláztatás netovábbja, ha kiderül, hogy felszarvazták őket, igaz: ma már a nők sem viselik ezt sokkal jobban.

A válások többsége közös megállapodással történik, nehéz megállapítani, ki lép gyakrabban félre a hölgyek vagy az urak. Az viszont igaz, hogy ha okfeltárásra kerül sor, akkor a nők hozzák fel többször indokként férjük hűtlenségét. A nők, szexuális életük kezdetétől átlagosan hét partnerrel létesítenek viszonyt,ami elmarad az orosz, a brit vagy a francia átlagtól, de még mindig az élvonalba sorolja hölgyeinket.A magyar férfiak ennél háromszor több nővel kerülnek intim kapcsolatba életük során,s ez már dobogós hely a rangsorban.