Rettegnek a szomszédok a koponyákkal, ördögökkel, túlvilági lényekkel dekorált szellemháztól

/
/
48267 megtekintés

Már a helyi önkormányzatnál is jelentették a koponyákkal is dekorált ingatlant, ugyanis már arra sétálni is félnek a helyiek.

Ratomka lakosainak egy része már sötétedés előtt is fél az ingatlan környékére menni, hiszen a koponyákkal, ördögökkel és mindenféle túlvilági lénnyel díszített házat magának az ördög otthonának tartják. Az ördög nem más, mint egy egyszerű üzletember, aki már tíz éve elkezdte építeni a különös lakását a fehéroroszországi településen, de röviddel az építés után le is lécelt egy kis időre. Két éve tért vissza az otthonába, amit azóta is szépítget, de nem a háziasszonyoktól is megszokott mályva-tulipán kombinációval, hanem vasból készült szörnyekkel, amiktől sikítófrászt kapnak a helyiek.

Pár lakó már jelentette is az önkormányzatnál a fura, és szerintük ijesztő építkezés velejáróit, és kérte a vezetőktől a jogos retorziókat. Szerintük nem csak a gyerekek félnek az ingatlantól, hanem a felnőttek is, akik közül jó páran infarktus közeli élményeket éltek át egy késő esti séta során tapasztalt árnyjátéktól. A hivatal egyelőre semmit nem tett a köz érdekében, valószínűleg azért, mert mindenki azzal dobja fel a saját portáját, amivel csak akarja.