Ekkora szerencsétlent még nem láttál forgalmi vizsgán

/
/
23316 megtekintés

Egy kínai srácon röhög most az internet népe. A gyerek annyira szerencsétlen volt, hogy már a parkolóban véget ért számára a forgalmi vizsga.

Még mindig úgy gondoljuk, hogy vannak lefizethető vizsgabiztosok, mert más magyarázatot nem találunk arra,  hogy miért van ennyi lúzer az utakon. Én elég toleráns vagyok, ha belegondolok még egyetlen tanulóvezetőt se dudáltam le az útról, hisz úgy voltam vele, mindenkinek el kell kezdeni valahol. Amikor azonban, olyan mazsolákat látunk az úton, akik úgy jutottak jogosítványhoz, hogy az alapvető dolgokkal nincsenek tisztában akkor bizony megfordul a fejünkben, hogy az oktatójának és a vizsgabiztosnak aki átengedte is kiosztanánk egy-egy csicska lángost.

Itt van ez a srác aki még arra is képtelen volt, hogy bekösse a biztonsági övét. A vizsgabiztosok ezen jól szórakoztak egy ideig, aztán közölték vele, hogy köszönik a részvételt, lehet újra próbálkozni. Elgondolkodtató, hogy jutott el egyáltalán a vizsgáig, ha még ezzel az alap dologgal sincs tisztában.