Így mentette meg BMW-it a Harvey hurrikán pusztításától a fanatikus autótulajdonos

/
/
4530 megtekintés

A hírekből jól tudjuk milyen pusztítást végzett Texasban a Harvey hurrikán. Becslések szerint már több mint 180 ezer otthont pusztított el vagy rongált meg.

A Harvey hurrikánt követő hatalmas vihar sújtotta Texas 62 megyéjét, ennek következtében 75-80 centiméternyi csapadék hullott, sok helyen derékig, illetve vállig ért a víz. Több ezer családnak egy élet munkája ment ezzel tönkre, mindenüket elvesztették egy pillanat alatt. A 364 ezer árvízkárosult egyike ez az erősen BMW-s kötődésű férfi is, aki természetesen nemcsak a házában igyekezett menteni, amit lehetett.

Ez a srác megszállott BMW-s, ez rögtön kiderül a videókból. Mind három BMW-jét megmentette a pusztulástól. Az egyik egy X5-ös városi terepjáró amivel elég volt felállnia a garázsfeljáróra, m,ivel magas építésű. A másik egy E36-os volt amivel felállt a trélerre, viszont a garázsban tartott M3-as látszólag menthetetlen volt, de a srác kitartó melóval, egy hagyományos emelővel, egy krokodil emelővel, és vastag bakokkal az emelkedő vízszint felett tudta tartani a verdát.

Ezek pedig már a vihar utána pillanatok:

Erre mondják, hogy szép munka!