Őrület, így néz ki egy 20 éves McDonald’s-os hamburger

/
/
8425 megtekintés

Akárki akármit mond, a mekis burger bizony az egyik legnagyobb királyság a cola óta. Tudjuk, hogy szemét, és nem valami egészséges, de mindig megkívánjuk és többször mentett már meg minket az éhhalál elől.

A McDonald’s-os kaja valahol olyan mint a vasárnapi rántott hús, el lehet hagyni, de utána nagyon fog hiányozni. Mert lehet itt kikérni magunknak, hogy márpedig ilyen szemetet Mi soha és különben is, de basszus, tényleg jó íze van. Lehet, hogy tele van tartósítóval, és drága, és még hizlal is, de fogyókúrázzon az aki szarul néz ki.  Azonban a mostani eset után erősen elgondolkoztunk rajta, hogy vajon miből is lehet ez a hamburger.

Történt ugyanis, hogy két tizenéves ausztrál srác, Eduard Neetz és Casey Dean 1995-ben egy buli után betért egy McDonald’s-ba, hogy vegyen magának és még egy másik barátjának egy-egy hamburgert. A harmadik barát azonban hirtelen faképnél hagyta őket, ám arra kérte a két fiút, hogy a következő találkozásig őrizze meg neki a szendvicset. A burger azóta sem talált gazdára.

A két srác eredeti csomagolásában megőrizte és egy fadobozba zárva tárolta, majd 20 év után, 2015-ben megmutatta a nagy világnak.