Baby Doll helyett T-Rex jelmezben vonaglott a kamerák előtt, mert valami különlegessel akarta meglepni a párját

/
/
1219 megtekintés

A barátnője azt ajánlotta, készít róla pár vonzó képet, csak kell valami jó jelmez. Nem gondolta volna, hogy T-Rex ruhában akar vonaglani a kamerák előtt.

A kanadai Nicole Stein valami egészen különlegessel akarta megajándékozni leendő férjét, ezért felkérte a barátnőjét Kissy Spicer-t, készítsen róla pár tüzes fotót. A barátnő szívesen vette a megkeresést, ám egyetlen feltételt azért fűzött a dologhoz. Be kell szereznie hozzá valami vadító jelmezt, amitől a férj lemegy hídba, és akár egy fáradt nap után is a falhoz csapja a leendőbelit. Amikor a barátnő meglátta a lány által kiválasztott ruhát, ő maga döbbent le a látottaktól.

Nővérke vagy domina ruha helyett a lány egy T-Rex ruhát talált a vőlegénye szekrényében, amit magára is kapott, nem törődve annak sokkal nagyobb méretével. Mondani sem kell, hogy a fotósorozat minden lett, csak szexi nem, de a két lány annyit nevetett a pózolások közben, hogy a sminket is lekönnyezték.

A férj szerencséjére pikáns fotók is készültek a lányról, de az élmény annyira felejthetetlen volt, hogy megtartották a dinós képeket is, amit a fotós barátnő egy rövidke beszámolóval felejthetetlen élményként röviden el is mesélt a facebookján.