Bizarr babadivat Japánban, komplett szerelésben válhatnak a szerencsések mangává

/
/
1748 megtekintés

Valaki cukinak tartja, valaki szerint bizarr a komplett, manga kinézetű babaruha.

A legtöbb felnőtt hálószobájában ott lapít egy dögös babydoll, nővérke jelmez vagy valami fehérnemű, Japánban azonban valami egész más örvend népszerűségnek. A Hitomi Komaki designer által kitalált manga jelmez bizarr, bár nem eléggé ahhoz, hogy többen cukinak ne találják.

Lulu Hashimoto annyira népszerűvé vált a szigetországban, hogy külön instagram oldala is van, és ha még felkapottabb lesz, talán tömeggyártásba is kerül az ijesztő babadressz. Lulu egyébként egy paróka, egy álarc és egy harisnya-szerű testöltözet, aminek ízületeit bábszerű kinézetűre festette Koh Ueno divattervező.

A tervező szerint sokan fétisnek nevezik az öltözékét, de szerinte az egész nem több a kigurumiból kiinduló divatnál, amiben bármelyik modell úgy léphet kifutóra, hogy közben kilétét vonzó homály és titok övezi. Miközben Lulut viselik a testükön, bárki az lehet, aki csak akar, legyen az túlvilági, mesterséges vagy akár egy szimpla baba.

A magukkal elégedetlen nők érdeklődését azonnal fel is keltette a harisnya szerelés, és mint mondják, ahogy lehetőségük adódik, azonnal beszereznek egyet, hogy legalább egyszer az életben gyönyörűnek érezhessék magukat.