Sör- és hányásálló cipőt tervezett az Adidas

/
/
1234 megtekintés

Biztos jártatok már úgy, hogy egy átbulizott, lealjasodós este után, amikor reggel felkeltetek csak hosszasan néztétek a leamortizált cipőtöket és azon gondolkoztattok, hogy érdemes e még kimosni, vagy inkább vágjátok be azonnal a kukába.

Ha labor vizsgálatra kell mennünk, akkor sokszor elég csak egy átbulizott este másnapján levenni a cipőnket és azt odaadni, mert azon garantáltan találtható vér, vizelet, széklet, és ondó minta. Sokszor mi is meglepődünk, hogy vajon mi történhetett az este, és nem elég, hogy szörnyen másnaposak vagyunk, de még a cipőnknek is lőttek. Ez a probléma azonban már a múlté, hisz az Adidas tervezett egy sör és hányás álló cipőt ami amellett, hogy praktikus még jól is néz ki.

Németországban az egyik legnagyobb népünnepély az Oktoberfest, ahova az emberek többsége sörözni megy, bármennyire is hihetetlen. Ilyenkor az ember hajlamos sokat inni, és a tivornyázásnak sokszor hányás a vége. Mivel ilyenkor az se tudjuk, hogy milyen rendezvényen vagyunk, megesik, hogy a gyomrunk beltartalma a cipőnkön landol.

Szerencsére az Adidas odafigyel a kuncsaftjaira, így elkészítette a sör- és hányásálló cipőt az idei Octoberfestre. A limitált kiadású darab közel 60 ezer forintba kerül, és színeiben igyekszik passzolni a klasszikus fesztiváli viseletekhez, míg a strapabíró kialakítása lehetővé teszi, hogy legalább a cipőnk miatt ne kelljen aggódnunk.