Egy beszorult lánnyal, ablakon kidobott bélsárral végződött az évszázad legbénább randija

/
/
9650 megtekintés

A srác felhívta magához a lányt, aki kiment WC-re, de miután a méretes kulát nem tudta lehúzni a budin, ezért kidobta az ablakon, ami nem pottyant ki, így utána mászott.

Az évszázad talán legbizarrabb randiját sikerült összehoznia két fiatalnak, aminek a végén a város összes mentőalakulata a pórul járt kiscsajt mentette és röhögte.

Egy amatőr tornászlány a Tinderen jött össze egy bristoli egyetemistával, Liam Smith-szel, akivel az első randin jól bezabáltak, ittak néhány sört, majd egy üveg borral a kézben átmentek a srác lakására filmezni.

Az izgalmak közben tolófájások törtek rá a lányra, így ő kénytelen volt felkeresni a klozetot, ahol egy méretes barnamacit tolt bele abba a WC-be, ami nem működött. Ijedtében eldöntötte, hogy kidobja a kuladarabot az ablakon át a kertbe, ám a barnamaci egy dupla ablak közé esett, ahonnan képtelen volt kiszedni, mert az ablakok nem nyíltak.

A lány már teljesen pánikba esett, de ekkor már szólt a srácnak, hogy van egy kis gond, aki elindult megkeresni egy kalapácsot, hogy az ablakot betörve kiszedje a csaj trágyáját. Eközben a lány maga próbálta még ezek után is megoldani a helyzetet, és fejjel előre bemászott a kinyithatatlan ablakok közé, ahová úgy beszorult, hogy mozdulni sem bírt.

Ekkor döntöttek úgy, hogy jobb, ha kihívják a tűzoltókat, akik végül épségben mentették ki a lányt a kaksijával együtt. A dolog úgy derült ki, hogy a Liam Smith pénzgyűjtést szervezett a betört ablakok miatti kár enyhítésére, de annyira feldobta a sztori a netet, hogy 200 font helyett 1200 font gyűlt össze.

A fiú egyébként úriember volt, hiszen nem árulta el a lány kilétét, plusz az 1000 fontos hasznot is adományként használják fel. Randiból sem lett sértődés, hiszen azóta túl vannak egy második találkozáson is. Mint mondták, a nehezén már túl vannak, a szó szerinti szar részek után csakis jó dolgok következhetnek.