Pár ezerből épített pezsgőfürdőt, vagyis téliesítette a felfújható gyerekmedencét

/
/
3082 megtekintés

Egy brit férfi fogta a trambulin maradékait és a felfújható medencét, és eszkábált egy menő pezsgőfürdőt.

Azért azt vágjuk, hogy nem feltétlenül jön vissza még egy felfújható medence ára sem a befektetőnek, ha azt a szeszélyes angliai időjárásban üti fel a kert végébe. Talán maximum annyiban spórolunk vele, hogy a rendszeres eső miatt nem kell feltölteni vízzel, megteszi helyettünk a kiadós zápor. A rövid jóidők miatt nem sokáig élvezhetjük a hűsítő hatását, máris cipelhetjük vissza a pincébe a következő nyárig.

Steve Grogan nem volt rest, fogta a medencét, vásárolt hozzá pár fadarabot, összekotorta a régi trambulin maradványait, aztán olyan pezsgőfürdőt rittyentett a ház mellé, hogy azóta hat hónapra be van táblázva melóval. Annyira megtetszett a neten sok embernek a végeredmény, és a mindössze 80 ezer forintos költség, hogy felvették a kapcsolatot Steve-vel, hogy építsen nekik is.

Maga a medence filléres tétel volt, hozzá a faanyag is, a legtöbb pénzt a fűtőberendezés és a szűrők vitték el, a világítás pedig már csak kismiska volt ezekhez képest. Ennyi pénzből ajándék, és még baromi jól is néz ki.