Sztriptíz táncosnők oktatják ki a férfiakat arról, hogyan kell viselkedned egy nightclubban

/
/
2580 megtekintés

Sztriptíztáncosnőket kérdeztek meg arról, hogy mit utálnak a legjobban a munkájukban. Mi az ami kiborítja őket és mi az amitől felkapják a vizet.

Mindannyian egyet értettek abban, hogy a legrosszabb az, ha vendégek megpróbálják megcsókolni őket. De meséltek az érintések és a borravaló etikettjéről, meg arról is, hogy előfordul, hogy egy férfi elélvez öltánc közben. A táncosnők szerint mindenkinek meg kellene értenie, hogy ők jórészt abból a borravalóból élnek, amit a számaik alatt kapnak a vendégektől. Ezért alapelvárás, hogy akik a színpad mellett ülnek, folyamatosan szórják nekik a pénzt. Azok, akik nem így tesznek, valószínűleg náluk sokkal bőkezűbb vendégektől veszik el a helyet. Annak azonban, aki nem fukarkodik, az extra szórakozás jár az extra borravalóért.

Hogy hol, és hogyan szabad megérinteni egy táncosnőt, azt a legokosabb tőle megkérdezni.  A válasz sok mindenen múlhat, így a lány alapbeállítódásán, az aznapi hangulatán, és persze azon is, hogy mennyire szimpatikus neki a vendég. Mindez csak a privát öltáncokra érvényes, a színpadon műsort adó lányokat tilos megérinteni. A táncosnők mindegyike utálja, ha egy férfi azzal fitogtatja az erejét, hogy hatalmasakat sóz a szám közben hátsójukra. Egyikük elárulta, hogy a privát öltáncok során a női vendégek általában sokkal többet engednek meg maguknak, mint a férfiak.

A fétisekkel kapcsolatban ugyanaz az aranyszabály érvényes, mint az érintéseknél. Illik megkérdezni a táncosnőt, hogy nem bánja-e, mielőtt valaki lehúzná a cipőjét, és szagolgatni kezdené a lábát. A lányok elmondták, hogy a sztriptízbárokban sok fura ember fordul meg, például olyanok, akiket a hónaljszaglászás indít be. Az ilyesmivel általában nincs gond, és ha nem valami szörnyűségről van szó, némi pluszpénzért szívesen teljesítik a bizarr kívánságokat is.

Az egyik táncosnő elmondta, vele nem egyszer előfordult már, hogy elélvezett a férfi, akinek öltáncot adott. Azt mondja, ez akkor tud rettenetesen kellemetlen lenni, ha az illető melegítőben van, amin átüt a nedvesség. Az összes lány szerint a szakma legelviselhetetlenebb velejárói a hangos kritikák, a durva, negatív megjegyzések, vagy a megvetően hozzájuk vágott pénz. Azt mondják, az alapvető tisztelet, amit minden ember megérdemel, nekik is kijár.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!