A 16 éves srác megdöbbentő, szemnek is laktató vegán ételekkel kápráztatta el a világot

/
/
908 megtekintés

Ha azt hinnéd a magok és a gallyak nem lehetnek íncsiklandóbbak egy fűszeres csirkemellnél, akkor ez a vegetáriánus srác rácáfol minderre.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas kajákkal tömjük magunkat. Ezzel az egyszerű monológgal indította Instagram fiókját Jose, a 16 éves vegán srác, aki olyan kulináris csodákkal sokkolta le részben húsevő követői nyálmirigyeit is, hogy csak pislogunk. Mert sokan úgy tartják, magokkal, zöldségekkel, ehetetlennek tűnő gallyakkal az ember nem lakik jól, semmi vonzó nincs bennünk, egy jó csirkecombnál, rántott mellnél pedig nem kell finomabb.

Rácáfolt hát ez a tinédzser, aki annyira vonzóvá teszi a különféle vegán kajákat, hogy kedvünk lenne leszokni az állatok nyújtotta húsfélékről. Mintha valami magazin címlapjáról vágták volna ki a képeket. Színesek, íncsiklandóak, már-már túlontúl is tökéletesek, jobb szavakat most hirtelen nem lehet rájuk találni.

Csak zárójelben jegyezzük azt meg, hogy fotóit minden bizonnyal retusálja, hiszen egy-két fotón annyira tökéletesek a gyümölcsök és ujjlenyomat mentesek a fagyasztott kiegészítők, hogy hajlamosak vagyunk kételkedni azok valódiságán. Az viszont biztos, hogy ettől eltekintve mi is a szánkban érezzük a színes falatok ízét.