Ilyen lenne a Trónok harca, ha gengszterfilmként a harmincas évek Amerikájában játszódna

/
/
1454 megtekintés

Idő- és térbeli utazásra invitál egy képsorozat, ami a Trónok harcát helyezi a harmincas évek Amerikájának gengsztervilágába.

Lehet azt mondani, hogy a Trónok harca a manapság legfelkapottabb sorozat, ennek apropóján pedig számtalan bőrt nyúznak le szerencsétlen szereplőkről. Photoshoppoltak hírességeket a szereplők helyébe, voltak már olimpikonok, de részmunkaidős hotdog árusok is egy lepukkant kínai negyedben. Ezúttal gengszterek bőrébe bújtak egy unatkozó rajongó jóvoltából.

Vlad Ricean legalább annyira várja a folytatást, mint sokan mások, akik a hírek szerint két évig nézhetnek más filmek után, hiszen a rendezők szerint ennyi idő, míg megérkezik az utolsó évad. Mivel a sorozat is hasonló a harmincas évek Amerikájához, ahol a gengsztercsaládok között rendszeresen dúlt a hatalmi harc, így nem is volt kérdés, melyik korba repíti vissza a sorozat szereplőit. A végeredmény persze, hogy zseniális lett, ha megvalósulna, a Volt egyszer egy Westeros és a Trónok keresztapja cím ideális lenne az epizódokhoz.

forrás: boredpanda.com