Elborult a mercis agya, ámokfutásba kezdett az autópályán

/
/
6548 megtekintés

Elborult annak a Mercedes sofőrnek az agya, aki büntetőfékezéssel próbálta móresre tanítani a többi autóst az egyik lengyelországi autópályán.

Vannak emberek akik azt gondolják, hogy azért mert egy prémium, úgynevezett “presztízs” márka volánja mögött ülnek, akkor Ők már mindent megtehetnek. Szinte nincs olyan utam az autópályán, amikor zsírfejű majom ne villogna le a tizenhuszovalahánymilliós luxus autójával. Mert nekik már az is derogál, ha az ember 130-al előz egy kamionsort. Ő jön eszetlenül és villog mintha azzal megoldana bármit is. Ilyenkor mire gondol a baromarcú? Erre mindig kíváncsi voltam, arra hogy bemegyek a kamion alá amíg ő elhalad? Vagy mit? De van olyan is amikor libasorban haladunk a tömött autópályán, de ő villog. Mit gondol, hogy én szeretem a dugót, a torlódást és csak a tájat nézem az előttem lévő több száz autóssal?

A mostani eset is egy ilyen klasszikus tahó mercis kategória. Nem tetszett neki, hogy megelőzték. Ezért miután visszaelőzött, több autós előtt is büntetőfékezett. Mondanánk, hogy elgurult a gyógyszer, de erre az agyi kapacitásra kár a gyógyszer úgy is menthetetlen. Nem tudjuk, hogy a kamerás autó vezetője tett-e feljelentést, jó eséllyel megállna a közúti veszélyeztetés a mercis ellen.