Pornóoldalon tűnt fel a Survivor versenyzője

/
/
24420 megtekintés

Nincs olyan reality show a magyar adókon, aminek a résztvevői között ne találnánk legalább egy pornós múlttal rendelkező szereplőt. Ezúttal a Survivorben szereplő Klaudiáról derült ki, hogy korábban egy felnőttfilmben szerepelt.

A szőke lány egy lábfétis videóban tűnik fel. Elmondása szerint könnyű pénzszerzési lehetőségnek gondolta, ezért vágott bele. Azonban azt hozzá tette, hogy szerinte ez a videó nem tartozik a felnőttfilmes kategóriába, de még az erotikus filmek közé sem. “Ez egy “sima” lábfétis videó, ami inkább a „szórakoztató” kategóriába tartozik” – nyilatkozta a Survivor versenyzője.  Azért csak margószélen jegyeznénk meg, hogy a családdal nem ilyen jellegű műsorokat szoktunk nézni a vasárnapi ebéd után, bár mint férfi elismerem, hogy szórakoztató is a dolog.

Tény, Klaudia ruhában szerepel az erotikus tartalmakkal rendelkező internetes oldalon fellelhető 4-5 perces felvételeken, miközben egy férfi a földön fekve nyalogatja formás lábait. Egyébként a videóban Klaudia Roberta művésznéven tűnik fel, és semmi szégyellnivalót nem talál benne. Az egész családja tudott a videóról, és már fel volt rá készülve, hogy előbb utóbb fény derül a dologra, azonban elmondása szerint mai fejjel már nem vállalna hasonló munkát.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!