A 20 éves modell szemöldöke alaposan felkavarta az állóvizet

/
/
13833 megtekintés

Vannak, akik dúsan szeretik, akiket nem foglalkoztatnak a bozontosan kiálló szőrszálak, csakúgy mint ezt a 20 éves lányt, akit méltán nevezhetünk a szemöldökök védőszentjének.

A divat trendek mindig változnak. Volt idő amikor a hajszálvékonyra szedett szemöldökök számítottak divatosnak, volt amikor az elképesztően rosszul sikerült szemöldök tetoválások hódítottak, amin vagy percekig röhögtünk és nem győztünk rajtuk szörnyülködni. A régi időkben pedig a dús fazon volt a nyerő, ami a homloküreg közepétől indult, és szinte a halántékunkig ért. Ezt a nem túl előnyös trendet követi a 20 éves Sophia Hadjipanteli, akinek a homloka gyakorlatilag ki sem látszik a szőrtől. Ráadásul olyan sötét mint az éjszaka , miközben az eredeti hajszíne szőke.

A fiatal lány nem hajlandó formára igazítani vagy szedni a szemöldökét: egyszerűen csak hagyja, hogy a szőrszálai nőjenek, ahogyan akarnak. Az eredmény? Sophia Insta-sztár lett, a külseje azonban igencsak megosztja az embereket. A modell fiatalon azért szedte a szemöldökét, sőt, egyszer még tussal is kihúzta, ami nem sikerült túl jól, s ekkor jött rá, hogy neki jól áll a sötét szemöldök – szerinte legalábbis. Azóta a hajszínénél jóval erősebbre festi azt.