Iszak Eszti imádja az izgalmas fehérneműket, mellesleg jól is mutat bennük

/
/
24396 megtekintés

Iszak Eszti bátran pózol fehérneműben, tökéletes alakja miatt ezt abszolút megértjük. A műsorvezető elsősorban a kényelmes darabokat szereti, de lássuk, hogy milyen csipkecsodák lapulnak még a fiókjában.

Iszak Eszi egy nagyon jó csaj, aki amellett, hogy hozza a kis cuki bájos műsorvezetőt, egy igazi dögös vadmacska is. Mint a nők nagy része, úgy Ő is imádja a szép, csipkés fehérneműket, de szívesen viseli a sportos darabokat is. Elmondása szerint annyira vigyáz rájuk, hogy nem hajlandó azokat a mosógépbe mosni, nehogy valami bajuk essen a nagy zötykölődésben. Eszti nemrég a világ egyik vezető fehérneműmárkájának nagykövete lett, így készült róla pár izgalmas kép is.

“Régóta szeretem magát a márkát és a termékeit. A fotózás nagyszerű volt, és azt gondolom, ez a fotókon is visszaköszön, büszke vagyok erre a sorozatra. Nagyon sok dicséretet kapok a képek miatt, amely szintén jó visszajelzés számomra. Szuper és nagyon profi stábbal dolgoztuk együtt, sokat nevettünk, bohóckodtunk. Nagyon szeretek ilyen hangulatban dolgozni. Ennek köszönhető, hogy teljesen felszabadult voltam még úgy is, hogy csupán fehérnemű volt rajtam. Számomra ez olyan, mintha fürdőruhában lennék” – mesélte Eszter a borsnak.

Elmondása szerint a fehérnemű választás mindig az adott ruhadarabtól függ, de a szexibb, csipkés darabok mellett a sportosabb, kényelmes stílust is kedveli.