Ez már a legalja, esténként magyar milliomos feleségek fognak minket zsibbasztani a TV-ben

/
/
718 megtekintés

Magyarország milliomosfeleségeiről forgatott a Viasat3 egy szánalmas kis reality-t.

A magyar melós keze most garantáltan ökölbe fog szorulni. Tudjuk nem szép dolog irigynek lenni, és sajnálni más vagyonát de a Viasat 3 Szeptember 25-én debütáló, saját gyártású sorozatától szétdurran az ér az agyunkban. A műsor lényege tömören, hogy valódi milliomos feleségek (nem) mindennapi életét ismerhetjük meg benne. A műsor névsora igencsak tekintélyes: Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, és a modell Vasvári Vivien fogja zsibbasztani esténként az agyunkat. Nekünk ezek a nevek Rubint Rékán kívül semmit sem mondanak.

Mi az amit kaphatunk ettől a műsortól? Rongyrázás, butaság és okoskodás selyempapírjába csomagolva, de ezt töménytelen mennyiségben. Lesznek hölgyek, akiknek nem gond és meg is teszik, hogy ha olyan kedvük támad, akkor elshoppingoljanak néhány óra alatt milliókat, de akad olyan is, aki 17 éves kora óta nem mosta meg saját maga a haját, mert erre a célra mindig volt neki megfelelő embere, így idestova 3o éve nem kellett megérintenie zsíros tincseit. Aztán van egy olyan is, amelyik élete főművének tartja, hogy immár többször is kapott ajándékba kétmillió forintot érő táskát. És korántsem ezek a legdurvább példák.

Beszélnek ők majd az életfilozófiájukról, beletekinthetünk a mindennapjaikba, sőt balhék is lesznek szép számmal. Egy olyan társaságba fogunk csöppenni, ahol Schobert Norbi felesége majdhogynem pozitív figurának tűnik. Miért van erre szükség? Tényleg erre van igény? Arra, hogy esténként amikor az átlag magyar azon agyal, hogy miből fizesse ki a számláit, akkor ezt bámuljuk a TV-ben?