Bedrogozva kényszeríthették pornóra az X-Faktor énekesnőjét

/
/
36428 megtekintés

Fábián Franciska már több tehetségkutatóban is megmutatta magát meztelenül, sőt még egy pornófilmben is szerepelt.

A bors információja szerint a fiatal lány most azt állítja, hogy drog hatása alatt volt, nem saját akaratából tette mindezt.

Franciska először két évvel ezelőtt a Hungary’s Got Ta­­lentben mutatta meg magát ruha nélkül, majd a tavalyi X-Faktorban is megjelent. A közönség előtt meztelenkedő lányról kiderült, hogy pornófilmben isszerepelt már.

Franciska most azt állítja, hogy nem pontosan emlékszik a történtekre: úgy véli, begyógyszerezhették. Elmondása szerint egy modellválogatáson itallal kínálták, majd a második kör után eltűntek az interjúztatók és két férfi lépett be a helyiségbe – innentől viszont homályosan emlékszik.

“Az italomban drog lehetett, mert akkorra olyan állapotba kerültem, hogy semmire sem tudtam reagálni. A felvételeken is látszik, hogy szinte magatehetetlen vagyok, bármit megtehettek velem” – mesélte a lány a Borsnak. – Másfél év telt el, mire szembesültem azzal, hogy ez nemcsak hogy megtörtént, de filmre is rögzítették, a felvételt viszont azóta sem voltam képes visszanézni – mondta.

Állítása szerint nem tudja, hogy kik szerepelnek a felvételeken, jelenleg jogi képviselői keresik őket, és amint információhoz jutnak, megteszik a feljelentést.

Ide kattintva megnézheted a nagy botrányt kavart videót! 18+-os tartalom!!!!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!