Ausztráliából indult el a peches család, hogy a Barcelona hétvégi meccsén a gyerek lássa Neymart

/
/
1967 megtekintés

Egy melbourne-i család már három hónappal ezelőtt megvette a jegyeket, hogy lássák Neymart, aki azóta eligazolt, de nem is ez a legnagyobb gond.

Ausztrália legpechesebb családja már három hónapja lefoglalta a szállást, megvette a jegyeket, hogy a gyerekük lássa a kedvencét Barca mezben rúgni a bőrt. A hosszú utazással még nem is lenne gond, csak azzal, hogy a kissrácnak Neymar a kedvence, akiről tudjuk, hogy még a nyáron eligazolt a katalán fővárosból. A pech széria itt még nem állt le, hiszen ettől még libabőrt vált ki Neymar nélkül is egy Camp Nou-ban játszott mérkőzés, ami végül a csapat történetében most először volt zárt-kapus.

A múlt héten ugyanis a katalánok függetlenségi szavazást próbáltak lebonyolítani, amit a spanyol kormány rendőri túlkapásokkal próbált meghiúsítani. Az utcákon komoly zavargások voltak, ami miatt sokáig úgy nézett ki, hogy elmarad a Las Palmas elleni bajnoki. Végül zárt kapuk mögött játszották le a mérkőzést, ahonnan többek között a szerencsétlenül járt Ausztrál család is kiszorult.