Dan Bilzerian majdnem belehalt a féktelen bulizásba

/
/
7696 megtekintés

Dan Bilzerian elmesélte, hogy két szívrohama is volt két egymást követő napon. Persze az Ő életvitelét ismerve egy kicsit sem lepődtünk meg ezen.

Megszokhattuk már, hogy a milliomos pókerjátékos minden nap posztol valami polgárpukkasztó fotót instagram oldalán ami garantáltan kiveri a biztosítékot a közösségi médiában. Ez a fazon semmi rosszat nem tesz csak nem veti véka alá a szenvedélyét és az életét, nem úgy mint sok álszent milliárdos akik ugyanúgy járják a kupikat és ugyanúgy tetemes pénzeket költenek prostikra csak igyekeznek ezt eltitkolni. Bilzerian imádja a nőket és a fegyvereket és néha még a kemény drogok is felbukkannak posztjaiban. A srác valamit nagyon jól csinál mert a pénze nem akar elfogyni, de élete csak egy van és most kapott is egy figyelmeztetést, ha nem vesz vissza könnyen belehalhat a féktelen bulizásba.

Az élet császára nemrég elmesélte,  hogy viszonylag korán, 25 éves korában kellett rájönnie, hogy az állat módjára partizás nem nyugdíjas állás. Saját bevallása szerint akkoriban annyi kokaint, füvet és Viagrát tolt magába, hogy az egy focicsapatnak is elég lett volna. Bilzerian akkor viagrából az ajánlott adag hatszorosát!!!! fogyasztotta. Ez meg is hozta az eredményét arra lett figyelmes hogy zsibbad és fáj a válla. Elment a legközelebbi kórházba ahol közölték vele, hogy épp most hord ki egy infarktust. A veszély végeztével hazaengedték de másnap újra átélte a borzalmat.

Ide kattintva megnézhetitek, hogyan is éli mindennapjait az élet császára. Pénz, prostik és fegyverek, ez Dan Bilzerian világa!