Ezzel az 5 szóval te lehetsz az online ismerkedés királya

/
/
23229 megtekintés

Ha azt gondoltad, hogy egy jó profilkép miatt a lábad előtt fog heverni minden nő akkor el kell, hogy mondjuk nagyot tévedtél.

Nyilván elengedhetetlen, hogy a legjobb formád mutasd a képeken, ezt egy percig sem vitatjuk, hisz rohanó világban élünk, ahol az ember úgy válogat az online társkeresőkön, mint amikor húst megyünk venni a henteshez. Változik a világ, el kell fogadni. Egy felmérés kimutatta, hogy átlagosan 1-2 másodpercen időznek az emberek a profilkép lecsekkolásával és ennyi idő alatt döntik el, hogy adnak e esélyt a másiknak avagy sem.  Azonban a sikerhez egy jó kép önmagában kevés.  A tavalyi évben megvizsgált 12 000 eHarmony profil alapján kijelenthető, hogy az alábbi 5 kulcsszó segítségével drasztikusan megnövelheted az esélyeidet a nőknél.

Azon egy kicsit se lepődtünk meg, hogy a jelzők között torony magasan a “jó fizikumú” vagy “testileg fitt” jellemzés végzett. Azok a pasik akik ezt írták magukról 96 százalékkal sikeresebbek voltak mint a társaik.  A nyerő jelzők között volt még a figyelmes, spontán, a társaságkedvelő és az optimista is.

Azonban azt fontos hozzá tenni, hogy meg lehet vezetni a randipartnered, de egy csaj élőben úgy is levágja, hogy kamuztál e vagy sem. Persze a találkozás már önmagában félsiker, ott már minden rajtunk múlik.