Kitálalt Hugh Hefner inasa, aki szerint borzalmas volt a Playboy atyjának dolgozni

/
/
7786 megtekintés

Egy évig dolgozott a Playboy urának, de nincsenek felhőtlen emlékei az ott töltött egy évről.

Stefan Tetenbaum 1978-ban kezdett dolgozni Hugh Hefner Playboy-villájában, de annyira nincsenek jó emlékei az ott töltött egy évről, hogy kicsit sem hatotta meg a férfi halálhíre. Szerinte a Playboy atyja nem volt más, mint egy gazdag, perverz és beteg vénember, aki semmibe nézte a nőket, akikre csak használati tárgyként tekintett.

Tetenbaum szerint Hefner ritkán kamatyolt a csajokkal, sokkal jobban szerette, ha csak nézi őket. Legtöbbször pornós férfiakat hívott a bulikra, akik a szafaládé méretű férfiasságukkal fájdalmas aktusokba bonyolódtak a szilikoncicákkal. A fájdalomért cserébe az összes csaj bónuszokat kapott, és majdnem komplett filmet is a hancúrról, hiszen Hefner szobái mindenhol be voltak kamerázva. Főleg azért is volt erre szükség, nehogy a lányok kitálaljanak a bulikról egy zaftos memoárban, amire a felvételek voltak a biztosítékok.

Amikor nem épp nézte a heves dugattyúzásokat, akkor egy szippantásnyi marihuána után abszolút nem volt kedves a lányokkal, sőt kifejezetten brutális volt velük. A tengernyi kokaincsíkok szippantása után a csak szilikonimplantátummal rendelkező lányokkal nem bánt hímes tojásként, volt rá példa, hogy kiszakadt egy-két szilikonbetét, megsérültek a lányok, akiket egész egyszerűen csak bevitetett a kórházba, majd megszabadult tőlük. Az ajtóban sorban álltak a dögös csajok, nem volt hiány utánpótlásban.

Azon túl, hogy tartania kellett ezekről a száját, még a hűtőt is fel kellett tölteni piával, ami ha nem volt elég hideg, a ház ura éktelen ordításba kezdett. Az izzadtságban fürdő akciók után ő sterilizálta a testnedvekben úszó dildókat és egyéb játékokat, de az elgyengült modelleket is ő támogatta ki, hogy a forró “traccsparti” után összekaparják magukat a padlóról.