Dzsudzsák ezzel az orosz szépségkirálynővel dobja fel magányos estéit

/
/
8795 megtekintés

Nem is olyan régen még Palvin Barbarával hozták hírbe a magyar focistát, de nagyon úgy néz ki, hogy Ő most inkább a PSG sztárjával Neymarral múlatja az időd.

Aggodalomra azonban semmi ok, Balázst se kell félteni, Nem fogja magányosan telesírni a párnát Barbi hiányától. A magyar válogatott csapatkapitánya sárga lapos eltiltása miatt nem léphet pályára Bázelben, a szombati Svájc elleni vb-selejtezőn. Ennek ellenére tagja a keretnek, hiszen Feröer-szigetek ellen minden bizonnyal már be fogja vetni Bernd Storck. Balázs jelenleg az al-Vahda játékosa, de ezúttal Magyarországról posztolt Viktorija Lopirjova társaságában egy fotót. A szőke hölgy 2003-ban szépségkirálynő volt Oroszországban és jelenleg a jövő évi oroszországi világbajnokság egyik nagykövete, és Dzsudzsák Balázs invitálására érkezett Budapestre.

Lopirjova még az oroszországi légióskodása során ismerte meg Dzsudzsák Balázst, korábban is találkoztak Budapesten. Márciusban egy közös fotóval gratulált a magyar játékosnak a tavalyi, portugálok elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szerzett két gólja miatt.