Ha ilyen alkat vagy, akkor örülj, mert ehhez vonzódnak a csajok

/
/
8255 megtekintés

Egy felnőtteknek szóló oldal szerint sokkal jobban imádják a nők a szőrös, pocakos testet, mint a deltásat.

Rossz hír a konditerembe járóknak, a kockahas már nem menő. A Pornhub nem légből-kapott infók alapján közli a tényeket, hanem statisztikák alapján mondja meg a tutit. Semmi különöset nem csináltak, pusztán a keresési előzményekre kacsintottak rá, amiből az derül ki, hogy az apu-testű és a szőrös kulcsszavak alapján talált kamaty-videók a legkeresettebbek. Még csak a környéken sincs a kockahas, vagy a kigyúrt macsós keresés, ami szerint a Tom Selleck mellkassal és sörhassal a legideálisabb a csajozás. Ezek mellé halkan meg kell jegyezni, hogy a nőknek igenis számít a méret, hiszen a nagy dákók és a néger keresési kulcsszavak sem lehetnek véletlenek.

Ezt a tényt cáfolni látszik Nigel Barber evolúciós pszichológus kijelentése, miszerint a nők olyan férfiakat keresnek, akik fizikailag fittek, nagyobbak tőlük pár centivel, nincs sörhasuk és nem kopaszok.

Ha viszont két felmérésnek is hajlamosak vagyunk hinni, akkor tudósunk csak a levegőbe beszél, hiszen tanulmányok szerint a csajok pont, hogy a kopasz férfiakban találják meg a domináns, okos és szexi hímeket. Na most akkor mi van? Egyezzünk meg abban, hogy minden nőnek más és más a favorit.