A Kisvakond betegebb, és felnőttebb rajzfilm, mint az valaha gondoltad

/
/
4400 megtekintés

Zdenek Miler alkotásának vannak egész elképesztő pillanatai, most előkapartuk a két leginkább furcsa jelenetet.

A sorozat néhány epizódja a film készítésekor szokatlan módon tárgyalja az élet olyan dolgait, melyekről a gyerekeknek gyakran csak hamis vagy mesebeli képet közvetítettek a tévéműsorok; szinte anatómiai pontossággal mutatja be a születést, egy másik részben pedig a kisvakond autóbalesetet szenved, és majdnem meghal. Azonban mindezt a készítők olyan kedvességgel oldották meg, hogy a negatív hatás helyett az eredeti szándékot – ami a gyerekek oktatása, megismertetése a világgal – tökéletesen el tudja érni.

Ugorjunk egyből a mély vízbe.

A Kisvakond álmodik. Hősünk ebben bepattan egy fura, idegen fickó autójába, akiről kiderül, hogy egy teljesen automatizált házban lakik, és robotkarok szolgálják ki. A Kisvakond vacsorára beveszi az eltúlzott adag LSD-t, és a pörgés még keményebb fokozatra vált.

Ebben a részben  a vakond előbb kerítőként tűnik fel egy nyúlfiú és egy nyúllány körül, asszisztál a házasságkötéskör, végül pedig levezet egy szülést, Nyuszi Úr és Kisvakond minden erejüket összeszedve KINYOMNAK Nyuszi Hölgy hasából két szépséges Nyuszi Gyermeket.

A végére pedig Hannibal Lecter kedvence.