El sem hinnéd, hogy pontosan mi a munkaköre egy fenekelő terapeutának

/
/
6230 megtekintés

A dominákkal is összefüggésbe hozható szakmát Dr. Jess O’Reilly szexológus magyarázza el érthető formában.

Sajnos semmi erotikus célzata nincs a beleegyezésen alapuló náspángolásnak, amit főleg pszichológusok és párterápiával, intim kapcsolatokkal foglalkozó szakemberek alkalmaznak. Igény szerint lehet kérni natúr verést, de beszélgetéssel kombinálva is fizethetsz ilyen alkalmakért.

Dr. Jess O’Reilly, szexológus

Az óra elején páciens és doktora megbeszélik, hogy a kliens miért is érdemel egy kiadós fenékpacsit, de azt is közösen döntik el, hogy az élmény mennyire legyen csípősen fájós. Ezután jön a masszív kalapálás, majd az esemény végi megbeszélés arról, miért is volt szükség erre, hogyan kerülhető el máskor a dolog.

Főleg olyanok keresnek fel ilyen terapeutákat, akik valamilyen traumán estek át, de jellemző az is, hogy stresszoldásként kérnek verést, vagy pusztán motivációért például egy fogyáshoz, vagy leszokáshoz. Személyes beszámolók azonban azt mutatják, hogy főleg olyanok keresnek fel hivatásos fenekelőt, akiket bántalmaztak gyerekkorukban. De ha épp ezt a traumát akarják leküzdeni, vajon nem ragadnak egy ilyen terápia folyamatos vonzásában, amiből sosem tudnak kilépni? Kitudja, de az biztos, hogy a kezelés igencsak kelendő.