Kedvenc felnőttfilm színésznők instagram képeitől csoda, hogy nem fagy le az internet

/
/
31699 megtekintés

August Ames még csak 23 éves de már most a pornóipar legkedveltebb színésznőjeként tartják számon. Aki ismeri a munkásságát az tudja jól, hogy miért.

Pornózni nem egyszerű, sokan azt gondolják, hogy egy könnyű szakma ahol csak b*szni kell és ömlik a pénz, holott ez egy kicsit összetettebb annál. Férfi legyen a talpán aki füttyszóra készen áll a bevetésre úgy, hogy közben legalább 10 szempár figyeli minden rezdülését. De mi a helyzet a nőkkel? Elég egy vödör síkosító, egy dögös fehérnemű, egy nyak mögé rakott láb és meg is vagyunk? Nem, vagyis igen ha egy zs kategóriás filmben akar valaki szerepelni 5000ft-ért. Ahhoz, hogy valakiből igazi sztár legyen, kell a szakma szeretete és a legfontosabb, hogy a fütyköst is imádnia kell, mert bizony fújni kell ha esik ha fúj, nincs mese méghozzá olyan átéléssel mintha az életünk szerelmét kapnánk meg egy éjszakára.

Itt van az elbűvölő August Ames, aki a szakma egy kiemelkedő alakja. Szerintünk sokan ismeritek már. Na ő tényleg mindent megtesz, hogy úgy nézzük a filmjeit mint az óvodás a nyuszimotort. De instagram oldalán is előszeretettel elégíti ki rajongóit. Már közel 1 millió követője van és azt kell, hogy mondjuk rá is szolgált arra, hogy ennyien szeretik. Nézzétek csak:

unnamed

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs 
kereső. 
Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

unnamed

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs 
kereső. 
Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!