Élőben közvetítette az Instagram-sztár, ahogy a barátjával szexel

/
/
26639 megtekintés

Az életben mindenki keveredett már akaratán kívül kínos szituációba. Azonban, ez az eset felettébb gyanús nekünk, mindjárt megértitek, hogy miért.

Kristen Hancher neve nekünk sok mindent nem mond, de képzeljétek Ő egy insta-celeb, mi kérünk elnézést, de ilyen is van. Elég tetemes követőtáborral rendelkezik instagram-on, de hogy mi olyan érdekes ebben a csajban, azt mi sem értjük. Mindenesetre ügyesen összeszedett közel 4 millió követőt amiből már szépen meg lehet élni. A szőke szépségnek nemrég (állítólag teljesen véletlenül) sikerült élőben közvetítenie, ahogy épp papás mamást játszanak a párjával . Szerencséjére csak hangot közvetített a telefon, képet nem, Kristen állítólag már akkor vette észre a baklövést, mikor már több ezren követték az adást.

Természetesen a posztot gyorsan ki is törölte, majd nekiállt elnézést kérni a követőitől. Még hogy ez véletlen volt, na persze. Ez egy okos reklámfogás volt amivel könnyedén még tovább gyarapíthatta a követői számát.

 

“Ez egyáltalán nem volt szándékos. Töröljétek ki a fejetekből. Ez borzasztóan kínos és kellemetlen volt. De tényleg srácok. A szar megtörténik, balesetek előfordulnak. Tovább kell lépnetek és úgy kell tenni, mintha ez meg sem történt volna. Én így fogok tenni.”