Most megtudhatod, hogy átlagosan milyen mély a nők szerelem barlangja

/
/
13380 megtekintés

Vajon te elég lennél egy ekkora muffhoz, vagy inkább távol maradsz és csak szájhősködsz?

beszamolok.com, a szexpartner kereső

Már elég rég kíváncsiak az emberek, hogy mekkora is a nők szerelem barlangja, mekkora hancúrléc kell ahhoz, hogy teljes mélységében bebarangolhassuk. 1966-ban 100 nőt kérdeztek, vagyis inkább vizsgálatak meg. Háromféle állapotban centiztek, és háromféle eredményt is kaptak. Natúr helyzetben 7,1-7,8 centi, izgalmi állapotban már 9,3-10,4 centi, a vizsgálótükör behelyezésekor már 12 centi is volt a vég.

Harminc évvel később már nem viszgáltak, hanem egy kenhető, rugalmas elasztomer anyaggal készítettek 39 europid sunáról lenyomatot, amely vizsgálatban már harcedzett édesanyák is részt vettek. Ezúttal sokkal hosszabb barackok is előfordultak, 6,8-tól 14,7 centis belső hosszig terjedtek az kapott értékek.

Mivel elég kelendő és érdekfeszítő a téma, biztos, ami biztos alapon a Columbia egyetemen is utánajártak a témának. Szerintük alapállapotban már elérheti a női tarisznya a 10 centis mélységet, izgalmi állapotban pedig akár a másfélszeresére is tágulhat. Hogy mi a tanulság? Ha 10 centi alatt vagy, akkor jól válassz párt, mert különben megjárod.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!