Ötven éve készült ez az oktatófilm, ami elmagyarázza, hogyan kell bánni a nőkkel

/
/
3001 megtekintés

Katonáknak készült a kisfilm, talán mert nem úgy ment nekik a csajozás, ahogy azt szerették volna, vagy túl sok volt a tapló.

Ötven éves az a kisfilm, ami arról szól, hogyan is kell bánni a barna hajú nőkkel. Nem tudni, hogy hajszínfüggő a csajok stílusa, vagy az akkori bakák a gesztenye színre voltak ráizgulva, de az biztos, hogy katonáknak készült az oktatófilm.

Rögtön azzal kezdődik az első pár perc, hogy lehetőleg mutasd meg, hogy ki hordja a nadrágot, és már az első randiról is késs el, azt éreztetve, hogy baromi elfoglalt és nehezen megkaparintható ember lehetsz, aki nem csak henyél a kantinban. Ezután az is kiderül, hogy ez csak kiváló vicc, és csak a parasztok ismérveit sorolják fel röviden.

A negyed órás oktatás alatt mindent megtanulhatunk arról, mi is kell a nőknek, hogyan érezhetik hercegnőnek magukat egy kifinomult Úr társaságában. A még csajozásban járatlan katonák megtanulhatják azt is, hogy tiszt jelenlétében mi a teendő, ha lányok is vannak a bandában, hogyan kell kezet nyújtani a csajoknak, és minden egyéb okosságok. Azt azért elkönyvelhetjük, hogy a tiszteknek nem igazán kellett ilyesmit elmagyarázni, a szenet lapátoló matrózok pedig nem biztos, hogy megfogadták az instrukciókat egy nemi betegségtől hemzsegő, lepukkant bordélyban.

Reméljük ragadt rád valami.