A megkérdezettek szerint ezek a legnépszerűbb szexfantáziák

/
/
8526 megtekintés

Felmérés készült arról, hogy az emberek nagy része pontosan milyen együttlétekről és felállásról fantáziál.

beszamolok.com, a szexpartner kereső

Abban egyetértünk, hogy mindenkinek vannak fantáziái, csak sokan titkolják, vagy szégyellik. Egy párkapcsolatban jobb, ha mindenki beszél a vágyairól, hiszen ha azok kielégületlenek maradnak, attól még ugyanúgy bökik a csőrünket. Többen emiatt fordulnak mások felé, ki-ki kacsintanak a kapcsolatokból, aztán az egész bizalom mehet a levesbe. A Doppler társkereső alkalmazás egy egészen érdekes felmérést készített arról, hogy mik a leggyakoribb szexfantáziák, a kérdés már csak az, hogy a tied közte van-e, vagy te egész más dolog iránt érdeklődsz.

Az első ötben az utolsó helyen áll a házasságon kívüli kamatyolás, ami talán azért lehet sokak számára izgató, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Izgató a titkolózás, a bujkálás, és az ezzel járó stressz is.

A válaszadók hét százaléka kalapálná el a párját egy kiadós szado-mazoban, de a szerepjátékos, beöltözős töcskölés már sokkal izgatóbb, amire a válaszadók 14 százaléka adta le a voksát.

 

A lista második helyét a híres emberrel kufircolás foglalja el, ahol főleg a csajok fantáziálnak a kedvencükről, nagyobb részt ők kapnák el rajongásuk tárgyát egy fülledt párnacsatára.

Az első helyet a több résztvevős szex foglalja el, ahol a nemek aránya is egyértelműbb mint eddig, hiszen több férfi álmodik erről, mint nő.

 

Ezt a beöltözős szerepjátékok követik, ami a kutatásban résztvevők 14 százalékát izgatja. Ennek csupán a fele próbálná a ki a negyedik helyen álló szado-mazo szexet.

 

 

A felmérés egyrészt szerette volna kideríteni, hogy ki mire bukik, de főleg azt a célt szolgálja, hogy a gondolataikkal senki ne érezze magát egyedül. Mindenki fantáziál, mindenki elkalandozik nap, mint nap, ami nem baj, sőt, talán épp ez az egészséges.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!