Amikor a bénázásaink nem a testünknek, inkább a pénztárcánknak fáj jobban

/
/
359 megtekintés

A sietségnek, a meggondolatlanságnak és a baromságnak néha igencsak meg kell fizetni az árát. Nem árt belegondolni tehát, hogy az ember mit akar, vagy épp milyen verembe eshet bele. Egy magyar fizetésből élő pár száz forint elveszítésének sem örül, de a merészkedéseink néha sokkal többe fájnak. Eleve szó szerint, vagy akár a pénztárcánknak. Ha jól […]

A sietségnek, a meggondolatlanságnak és a baromságnak néha igencsak meg kell fizetni az árát. Nem árt belegondolni tehát, hogy az ember mit akar, vagy épp milyen verembe eshet bele. Egy magyar fizetésből élő pár száz forint elveszítésének sem örül, de a merészkedéseink néha sokkal többe fájnak. Eleve szó szerint, vagy akár a pénztárcánknak.

Ha jól megszopatják az embert (nem szó szerint), az nem fáj, maximum a látvány, ha az fel is kerül a youtube-ra. Elkerülni sem tudjuk már ezeket, hiszen mindenki nyitott szemmel, fotóra kész kamerával flangál. Vannak, akik direkt ilyenekre hegyezik ki a hétköznapokat, de vannak akik véletlenül esnek pofára. És persze vannak, akik elég nagy összegű szívások áldozatai lesznek. Mutatjuk melyek ezek.