Ha a kétujjas petting már megy, gyakorold az ugyanilyen parkolást

/
/
2926 megtekintés

Lengyelországban már olyannyira unják a kétujjas örömszerzést, hogy az ujjaikat már nem női bugyikba, hanem közterületen, autók közé dugdossák. Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy hétvégén bevásárolni szaladt el a családdal, de a cifra káromkodások ellenére sem talált megfelelő helyet. A végső megoldás ilyenkor, ha olyan helyre szuszakoljuk be a verdát, ahol maximum a napfénytetőn hagyhatjuk […]

Lengyelországban már olyannyira unják a kétujjas örömszerzést, hogy az ujjaikat már nem női bugyikba, hanem közterületen, autók közé dugdossák.

Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy hétvégén bevásárolni szaladt el a családdal, de a cifra káromkodások ellenére sem talált megfelelő helyet. A végső megoldás ilyenkor, ha olyan helyre szuszakoljuk be a verdát, ahol maximum a napfénytetőn hagyhatjuk el az utasteret. Esetleg anya kiszáll, és fura kézjelekkel tolattatja bele apát az ott lakó néni beton virágkaspóiba. A türelmes sofőr azonban vesz egy nagy levegőt, és megszámlálhatatlan kormánymozdulattal ugyan, de látszólag lehetetlen helyre parkolja be a vasat.

És akkor jön a kérdés. Ez mennyi üzemanyag és mennyi idő?