Pörgesd meg a bugatti kulcsát, és szedj fel ilyen csajokat könnyedén

/
/
545 megtekintés

Ha egy buliban megpörgeted a BMW feliratú kulcstartódat, valamint az ötszázasokba váltott havi diákhitelt rábaszod a pultra, a lőni való vadakhoz vezető út dupla szárnyú ajtóval nyílik meg előtted. Aki addig nem ismert meg, most a legjobb barátod lesz, aki eddig magasról leszart, most a ceruzát fogja gyomrozni. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos egy bugatti veyron […]

Ha egy buliban megpörgeted a BMW feliratú kulcstartódat, valamint az ötszázasokba váltott havi diákhitelt rábaszod a pultra, a lőni való vadakhoz vezető út dupla szárnyú ajtóval nyílik meg előtted. Aki addig nem ismert meg, most a legjobb barátod lesz, aki eddig magasról leszart, most a ceruzát fogja gyomrozni. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos egy bugatti veyron jobban lázba hozza a lányokat, mint egy kétujjas, betámasztós metálvilla. Az olyan lányoknak tisztelet, akik egy megharcolt trabantban is szívesen szívják veled a lehúzott ablakon át beszűrődő benzinkeveréket.

Tai Lopez stricijelmezbe vágta magát, milliméter pontosra gépelte a szakállat, majd hanyag eleganciával hadarta el a milliomos vagyok szöveget. Hogy pontosan hányan mondtak nemet, azt nem tudjuk, de, hogy volt aki szó nélkül lelépett a sráccal, azt igen.