Victory látványától minden szög kibújik a zsákból

/
/
4168 megtekintés

Úriemberek lévén egy hölgy kényelme mindenek felett áll. Az ember finom reggelit készít, ágyba viszi a frissítő teát, vagy kávét. Virágot is illik, de azt szakszerűen vágva, tüske, vagy tövis mentesen kell átadni. A lányok hálásak lesznek, a munkába indulás előtti fél óránkat hagy ne mondja mivel fogják jutalmazni. Victory egy gyönyörű gesztenyebarna hölgyemény, aki […]

Úriemberek lévén egy hölgy kényelme mindenek felett áll. Az ember finom reggelit készít, ágyba viszi a frissítő teát, vagy kávét. Virágot is illik, de azt szakszerűen vágva, tüske, vagy tövis mentesen kell átadni. A lányok hálásak lesznek, a munkába indulás előtti fél óránkat hagy ne mondja mivel fogják jutalmazni.

Victory egy gyönyörű gesztenyebarna hölgyemény, aki már a virágos fehérneműjével kertészkedésre invitál. Minden férfiban felkelti azt az ösztönt, hogy bekapálja, kicsit megdolgozza a leányzó friss virágföldjét, eldugványozzon pár palántát, vagy kezdeményt. A hölgy innivalója még ki sem hűlt, de már kibújik a szög a zsákból, valószínűleg a mienk is a látványtól. Hanyag eleganciával rakja szét a lábait, mi pedig csak reménykedhetünk, hogy nem egy jó erős feketét kíván a szervezete.

00

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!