Ámor nyila nem csak a férfiaknál, a csajoknál is betalál egy luxusautó látványától

/
/
1153 megtekintés

Vigyázat hölgyek, bizony nagyon bele lehet szaladni egy olyan szívatásba, ahol később pár millió ember láthatja, hogy milyen magasra is ültettek fel. Ma már rengeteg banda járja kamerával a világot, hogy különféle átverésekkel nézettséget csiholjanak ki youtube-on. A kedvencünk az, amikor csilingelő fényességet, luxust és pénzt meglóbálva érkezik a lányok szívébe Amor, és esnek bele […]

Vigyázat hölgyek, bizony nagyon bele lehet szaladni egy olyan szívatásba, ahol később pár millió ember láthatja, hogy milyen magasra is ültettek fel.

Ma már rengeteg banda járja kamerával a világot, hogy különféle átverésekkel nézettséget csiholjanak ki youtube-on. A kedvencünk az, amikor csilingelő fényességet, luxust és pénzt meglóbálva érkezik a lányok szívébe Amor, és esnek bele a fél perce sem ismert, a telefonszámukat ferrarira támaszkodva kérő ismeretlenekbe. De, hogy hogyan végződik az ismerkedés, azt nem szeretnénk lelőni.

https://www.youtube.com/watch?v=n4m8P-sYgn8

 

Ez a Lambós verzió sem rossz. A csaj kufferját már csak dacból is elvertük volna a srác helyében, de így is rendben van. Vajon azóta hányan mutatnak rá a hölgyre az ismerősei?

 

Kapcsolatok próbája is az ilyen. Lássuk melyik a fontosabb: Lambó vagy szerelem? De miért nem lehetne mindkettő, egyben?

https://www.youtube.com/watch?v=o7kJfb7MkAs