Így győzi le az utca embereit a kegyetlenül csípős Gourmet szósz

/
/
533 megtekintés

Terjengenek a különféle versenyek a neten, amikből sokan ki is veszik a részüket. Sörivás, planking, síneken fetrengés, de a legjobb, az erőspaprika evés. Sokan persze aprópénzért bármit megtesznek, bele sem gondolva, hogy nem ér meg minden pénzt az, hogy a Youtube nézői előtt szarvazzanak fel minket egy tapadókorongos dildóval. A srác az utca embereit kérte […]

Terjengenek a különféle versenyek a neten, amikből sokan ki is veszik a részüket. Sörivás, planking, síneken fetrengés, de a legjobb, az erőspaprika evés. Sokan persze aprópénzért bármit megtesznek, bele sem gondolva, hogy nem ér meg minden pénzt az, hogy a Youtube nézői előtt szarvazzanak fel minket egy tapadókorongos dildóval.

A srác az utca embereit kérte meg arra, hogy a kapszaicinnel csurig tuningolt csípősz Dave’s Gourmet szószból lenyomjanak egy centest. Az anyagról tudni kell, hogy ezek baromi mód tudnak csípni, a scoville skálán akár az egymilliót is elérhetik. Olyan, mintha egy egész magyar erőspaprika fűzért berágnánk és azt felszoroznánk sokkal. Persze a kóstolás nem ingyen történik, ráadásul az érintettek beleegyezésével. Már csak a félcsupaszon emberkedő fickóért is érdemes megnézni, aki egy nyilvános budiban végzi csöppet levert ábrázattal.