Ilyen elképesztő evési technikára készteti az embert az alkohol

/
/
598 megtekintés

Amikor az ember színültig van szesszel, annyira nem számít semmi, hogy bármit megteszünk ami jól esik. Másnap persze fogjuk a fejünket, ha megnézzük a híváslistát, elmesélik a haverok, hogy nemes szervünket mutogattuk a belga együttes nagy sikerű nótáját torok-szakadtából kiabálva. Mivel az a fránya alkohol teljesen dehidratál, újabb adag szesszel csillapítjuk szomjúságunkat, amíg el nem […]

Amikor az ember színültig van szesszel, annyira nem számít semmi, hogy bármit megteszünk ami jól esik. Másnap persze fogjuk a fejünket, ha megnézzük a híváslistát, elmesélik a haverok, hogy nemes szervünket mutogattuk a belga együttes nagy sikerű nótáját torok-szakadtából kiabálva.

Mivel az a fránya alkohol teljesen dehidratál, újabb adag szesszel csillapítjuk szomjúságunkat, amíg el nem jutunk oda, hogy megegyünk bármit, ami elénk kerül. Két pofára majszoljuk az összes ehető, esetleg már nem ehető maradékot. És akik már a színültig vagyok szintet is túl itták, számukra már az sem számít, ha egy busz sorozatosan kutyaszaros cipőtalppal összejárt padlójáról söprik össze a figyelmetlenségből elszórt sós chipset.

Még nézni is felemelő, reméljük egészségére vált, ahogyan az is, amikor ez felkerült youtube-ra, hogy jó sokszor láthassa.