Ennyire szexi módon még senki nem ivott forró csokoládét

/
/
636 megtekintés

Minden olyan dolognak hasznát vesszük a téli időszak közepette, ami a hideg időt valamilyen módon enyhíteni tudja. Egy csajok által nyújtott odabújás, meleg pulóver, mindenféle gyomrot melengető forró ital. A lányok egyébként is a talaj fölött járnak minimum egy méterrel, ha valami meleg dolgot küldhetnek le a gyomrukba általunk, de annak is örülnek, ha azt valami […]

Minden olyan dolognak hasznát vesszük a téli időszak közepette, ami a hideg időt valamilyen módon enyhíteni tudja. Egy csajok által nyújtott odabújás, meleg pulóver, mindenféle gyomrot melengető forró ital.

A lányok egyébként is a talaj fölött járnak minimum egy méterrel, ha valami meleg dolgot küldhetnek le a gyomrukba általunk, de annak is örülnek, ha azt valami növényi főzetként ajánljuk fel számukra. Tea, forró csoki, forró kávé. Hajlamosak annyira virgonckodni egy ilyentől, hogy félrenyelik, vagy egyszerűen azt mértéktelenül fogyasztva magukra borítják. Nyáron nem ellenkezünk egy ilyen mutatvány ellen, de télen egészen más. Kivéve, ha vastag irhabunda helyett egyetlen melltartóban küldik a mellre a meleg csokiitalt.

Férfi legyen a talpán, aki úriemberként ne itatná fel a nyelvével minden egyes félreivott cseppjét. Mondjuk ugyanezt a mutatványt ugyanebben a melltartóban megnéznénk egy szibériai télben is.

https://www.youtube.com/watch?v=ohEeJ22Gn58