Egy nimfomán naplója 1. rész – Hétfői dresscode

/
/
5218 megtekintés

    Hétfő van és világos. Rossz párosítás. Kimászom az ágyból és elbotorkálok a fürdőszobáig, a fejem még hasogat, a számban érzem az olcsó vodka ízét. A tükörben megvizsgálom hamuszürke arcom, a tegnap este mély nyomokat hagyott rajta. A szemfesték teljesen elkenődött a szemem alatt, tűzpiros rúzsom pedig végigszántotta az arcom bal felét. Úgy nézek ki, […]

    Hétfő van és világos. Rossz párosítás. Kimászom az ágyból és elbotorkálok a fürdőszobáig, a fejem még hasogat, a számban érzem az olcsó vodka ízét.

drunk-girl

A tükörben megvizsgálom hamuszürke arcom, a tegnap este mély nyomokat hagyott rajta. A szemfesték teljesen elkenődött a szemem alatt, tűzpiros rúzsom pedig végigszántotta az arcom bal felét. Úgy nézek ki, mint egy narkós kurva. Az órára pillantok, reggel 7 óra van. A francba, megint elaludtam. Végülis mindegy, ezért szopni fogok,de ezúttal szó szerint. Na de erről majd később.Beállok a meleg vízsugár alá és azon tűnődöm, hogy mi történt előző este. Tusfürdő után nyúlok és habosítani kezdem, majd gondos mozdulatokkal igyekszem lemosni magamról a ribanc jelzőt. Fáj, ahogy szappanozom magam, a csuklómon valami kötél nyomát látom és véraláfutásokat. A nyakamon is ujjak nyoma.

Skip-the-Hot-Showers

Mi a szart csináltam már megint? – teszem fel magamnak a költői kérdést, amire már úgyis tudom választ. Amit minden vasárnap este. Basztam.

Szép lassan kezdtek derengeni az események. Bár eszembe jutna a neve, de akárhogy erőlködöm, egyszerűen nem megy. A történet egyszerűsége kedvéért nevezzük Zolinak. Tehát Zoli cirka egy hónapja dolgozik nálunk. Vicces, közvetlen, jóképű és van a kisugárzásában valami ellenállhatatlanul vonzó. Tegnap este néhányan a munkahelyemről vacsorázni mentünk egy felkapott étterembe, ahova ő is eljött, hogy könnyebben be tudjon illeszkedni. Egy átlagember számára ez általában kimerül egy kiadós vacsorában és egy jó beszélgetésben, esetemben azonban más a helyzet.

Én vadászni jöttem. A ma esti prédám pedig épp akkor foglalt helyet mellettem Zoli személyében.

Hogy mit akarok tőle? Őszintén szólva semmit. Semmit, csak szexet. Egy vad, nyers, szenvedélyes éjszakát, amit holnap szépen elfelejthetünk. Tudtam, hogy ő az igazi tiltott gyümölcs számomra, mivel a főnököm heti kétszer igényt tart odaadó és áldozatos munkámra és páratlan teljesítményemre, az ilyen jellegű szorgalmi feladatoknak azonban biztos nem örülne, nem igazán szereti a konkurenciát. Viszont ez a gondolat engem egyáltalán nem érdekelt, sőt csak még jobban feltüzelt. Kell nekem. Most azonnal. A háttérbe húzódva figyeltem őt egész este. Hagytam, hogy a lelkes kolleginák körbevegyék, flörtöljenek vele és úszkáljon a népszerűségben, miközben minden szavára odafigyeltem és elemeztem. Munka, munka és munka… még sosem csaltak az érzékeim, de úgy tűnik, hogy kiszemelt áldozatom jóval unalmasabb, mint azt elsőre hittem. Remélem az ágyban azért fantáziadúsabb lesz.

Gondolataimból egy lágy, de határozott érintés riasztott fel

How-to-Flirt-Properly

Olyan szótlan vagy egész este, minden rendben? – kérdezte Zoli érdeklődően. Hát ennyi, ő bizony épp most közelítette meg a csalit.

Persze, csak a pezsgőtől egy kicsit szédülök, kimegyek a friss levegőre. – feleltem könnyedén

Felálltam az asztaltól, rövid, fekete testhez simuló koktélruhámat gondosan lejjebb húztam a combomon, miközben a fenekemet kissé hozzányomtam a karjához, mintha nem férnék el rendesen.

– Elkísérlek – vágta rá hezitálás nélkül.

Gyorsan horogra akadt, nem kellett túl sok praktikát bevetnem. Csalódott háreme arcára azonnal kiült a gyűlölet, de ahogy én is, ők is mind tudták, hogy ezt a játékot csak egyikünk nyerhette. Félreérthetetlen tekintettel köszöntem meg, hogy igazi lovagként viselkedett, remélve, hogy viszonozhatom a kedvességét és egy kis lovaglás jár nekem is még ma este.  Hűvös volt az éjszaka, de hős megmentőm azonnal mellettem termett és zakóját a vállamra terítette. Egy vágyakozó pillantással köszöntem meg a nemes gesztust. Nincs mese, egy igazi úriember, legalábbis akkor még szent meggyőződéssel hittem ezt róla.

Kicsit sokat ittam, azt hiszem ideje hazamennem és ágyba bújnom…. – kezdtem újra a macska-egér játékot – majd kezemmel végigsimítottam izmos felsőtestén. Hamar ráérzett a játék lényegére.

Nos, mit szólnál hozzá, ha hazavinnélek és betakargatnálak? – folytatta magabiztosan és két lépéssel közelebb jött hozzám, majd végigsimította az arcomat. Beleborzongtam, egyre jobban eluralkodott rajtam az érzés, nekem ma dugnom kell.

Igazán nagylelkű ajánlat, de az igazság az, hogy gond van a fűtéssel, trópusi forróság van a lakásban. Nincs takaróm, sőt pizsamát sem veszek. – hergeltem, miközben kezem már egyre lejjebb kúszott a mellkasáról a hasára, egyenesen az övéhez.

Értem. Akkor esetleg ránézhetnék arra a testre. Mármint a fűtőtestre, természetesen.

Beleegyezően bólintottam, miközben ujjai már a melleimen pihentek. Erősen megragadta a kezemet és a kocsi felé húzott.lyen gyorsan még sosem szeltem át a várost, negyed óra múlva már a liftben estünk egymásnak vadul. Az ajtó előtt a hasamig felhúzta a ruhámat miközben mögöttem állt, majd lehajolt és éreztem, ahogy nyelve szorgos munkába kezd. Hangot adtam örömömnek, közben a kulcsomat próbáltam előhalászni a táskámból.

tumblr_o0sn83rvO31r0gg74o1_1280

Amint az ajtó becsukódott mögöttünk, azzal minden erkölcsi dilemmám semmivé foszlott és a tiltott gyümölcs hirtelen olyan lett, mint egy csepp víz a sivatagban. Létszükséglet.

Az addigi szégyenlős úriember egy szempillantás alatt eltűnt, helyére egy céltudatos vad férfi került, kezei szorosan lefogtak és a falhoz szorítottak. Élveztem ezt az új helyzetet, hogy nem én irányítok. Végre teljesen lekerült rólam a ruha, izgatottan konstatálta, hogy nem volt rajtam bugyi. Én azt vallom, az ember lánya minden helyzetre legyen felkészülve. Melltartómat egyetlen mozdulattal tépte le rólam, lábaimat szétfeszítette és a dereka köré fogta. Fél kézzel kigombolta a nadrágját, ami a bokájára csúszott. Kiszabadította égnek meredő farkát a nadrágjából és egyetlen mozdulattal belém hatolt. Fájdalmas sikoly tört ki belőlem, de néhány lökés után testem minden porcikája nagy örömmel fogadta a szemtelen betolakodót. Fejemet hátrafeszítve csókolt közben, zihálva dugott a falhoz szegezve. A vér száguldott ereimben és éreztem, ahogy minden egyes lökéssel közelebb kerülök a gyönyörhöz, de nem kegyelmezett meg nekem, mielőtt elérhettem volna a kapujába, abbahagyta.

swqp2p

Kissé duzzogva hajoltam le, hogy közelebbről is szemügyre vegyem ékességét, remegve emeltem a számhoz. Na végre. Úgy szoptam, mintha az életem múlna rajta, lába remegett és összefüggéstelen káromkodások hagyták el a száját. Mikor már éreztem rajta, hogy közel a tánc vége, bosszúból gyorsan kikaptam a számból. Nem gondolhatta, hogy ennyivel megússza. Csalódottsága kiült az arcára, de legalább egy életre megtanulta, hogy a kielégült nő a boldog nő.

Hanyag mozdulattal lökött az ágyra, fölém magasodott és gyors, precíz mozdulatokkal kötözte össze a kezeimet a nyakkendőjével. Hasra fektetett és keményen dugni kezdett.

Az élvezettől hangosan sikítoztam, egyik kezét a számra tapasztotta, másikkal pedig többször a fenekemre csapott. Összerezzentem az ütésektől, éreztem, hogy nagyon közel vagyok egy hatalmas orgazmushoz. Könyörögtem neki, hogy keményen basszon meg, ő pedig megtette. Kőkemény farkával gyorsan és határozottan talált célba minden egyes alkalommal. A vállamat harapta, a nyakamat szorította, miközben a fülembe súgta, hogy „Élvezd, ribanc!”, én pedig élveztem. Egész testem megfeszült és remegésben tört ki miközben elmentem, majd szorosan utána követett ő is hosszan és hangosan. A forróság beterítette a fenekem és a hátam, ahogy elélvezett. Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam. Még percekig feküdtünk így, amíg a légzésünk újra szabályossá vált. Akkor aztán eloldozott, majd amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is. Szerencsére.

smoking-in-bed

Nos, igazán hatásos csapatépítés volt. Én, mint a cég hűséges dolgozója, kötelességemnek éreztem, hogy segítsek neki a beilleszkedésben… és mit mondjak, nagyon is jól illeszkedett belém. Gondolataimba merülve zuhantam mély álomba, hős, régimódi lovagokról és a mai, modern úriemberekről álmodtam.

Reggel 7.30. Jöhet a szokásos hétfői dress code, az én szégyenkosztümöm. Hosszú ujjú garbó és szoknya, a szoknya hétfőn kötelező.

Újra felkerül a szemfesték és a rúzs. Már nem tűnök narkós kurvának, csak sima kurvának, akinek ma nem csak dolgoznia kell.

Hétfő van és világos. Rossz párosítás.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!