Egy nimfomán naplója 2. rész – Így jár, aki késik

/
/
4529 megtekintés

Jellemző, korán reggel van, de sehol egy parkolóhely. Kénytelen vagyok az irodától két utcányira megállni, így tényleg sosem fogok beérni. A főnököm utálja a késést, válogatott módszerekkel bünteti a későket. Esetemben azonban a dolog nem áll meg a fizetés levonásánál vagy egy fegyelmi megrovásnál.  Az én büntetésemhez nincs szükség ezekre, sőt mi több, a bugyimra és a […]

Jellemző, korán reggel van, de sehol egy parkolóhely. Kénytelen vagyok az irodától két utcányira megállni, így tényleg sosem fogok beérni. A főnököm utálja a késést, válogatott módszerekkel bünteti a későket. Esetemben azonban a dolog nem áll meg a fizetés levonásánál vagy egy fegyelmi megrovásnál.  Az én büntetésemhez nincs szükség ezekre, sőt mi több, a bugyimra és a melltartómra sem.

vernon-merritt-iii-long-hair-woman-with-short-skirt-lace-top-and-sandals-walking-up-street-in-new-york-look-fashion

Ugyanis minden hétfő délután 14.30-tól meetinget tartunk négyszemközt és nekem, mint a kereskedelmi igazgató asszisztensének a megjelenés kötelező. Első és egyben legfontosabb napirendi pontunk az ilyen jellegű szankciók maradéktalan betartása.

Fáj minden porcikám a tegnap este után, pedig tudom, hogy ma bizony az íróasztala nem csak a papíroktól fog roskadozni…

Kipattanok szeretett kis Corsámból és hangos, fürge léptekkel indulok az irodaház felé. A lépcsőházban a magassarkúm ritmusos kopogása hallatszik. Sehol senki, na persze, hiszen rajtam kívül már mindenki dolgozik. Csendesen becsukom magam mögött az irodám ajtaját, észre ne vegye, hogy most érkezem. Késő. Az íróasztalomon az üres bögréje és a napi posta, a székemen méregdrága zakója hever hanyagul egy üzenettel: „Vidd el a tisztítóba!” A.

Tehát észrevette, hogy késtem. A megértés egyébként sem szerepel a top10 jó tulajdonsága között, de vérforraló arroganciája ezúttal nálam is kiveri a biztosítékot. Bögre, mi? Majd adok én neked kávét – gondoltam magamban és első utam a konyhába vezetett.

13790012945129

Bármennyire is utálom most, a főnök asszisztensének lenni több szempontból is nagyszerű. Egyrészt saját irodarésszel rendelkezem, saját konyhával  és mosdóval, másrészt pedig, és ami a legjobb benne, azzal beszélek és ebédelek, akivel csak akarok, akit beengedek a felségterületemre.

Ez az én birodalmam minden szempontból, bár a „bérleti díja” magas és hetente fizetem meg az árát, de nekem megéri.

A főnököm alig 5 évvel idősebb nálam. Magas, jóképű, magabiztos és tudja, hogy bármit megkaphat, amit csak akar. Így engem is. Az irodában mindenkinek megvan a véleménye rólam, már ránézésre meg tudom állapítani ki, mit gondol. Az ember egy idő után tökéletesen külön tudja választani egymástól a féltékeny és álszent „Micsoda egy aljas ribanc vagy!”, a kétkedő „Vajon tényleg dugsz a főnökkel?” és a határozottan tagadó,végtelenségig naiv „Ugyan, hiszen ő egy olyan jóravaló kislány, sosem tenne ilyet!” tekinteteket.

Szociális érzékenységemet ma reggel egy kis vodkanaranccsal alapozom meg, majd gyorsan leöblítem egy szelet müzlivel és egy rágóval. Frissen főzött kávé a kézbe, a szoknyámat picit feljebb húzom, ha már a dekoltázs elmaradt ma.

Mély levegő, kopogás, remélem nem nyel le keresztbe, mindenki jobban jár, ha ma csak én nyelek.

Hatalmas tölgyfa íróasztala mögött ül, elmélyülten tanulmányoz egy szerződést.

– Jó reggelt! – köszönök sugárzó mosollyal. – Hoztam kávét és a postát is intézem. A zakót pedig ma délután leadom, holnapra kész is lesz.

– Drágám… jó reggelt fél órája volt, azóta kicsit ingerült vagyok. Ugye tudod, hogy a munkaidő nem opcionális? Hányszor kell még elvernem azt a formás fenekedet, hogy megértsd?

– Köszönöm, de a fenekem még mindig sajog a múlt heti emlékeztető után. – már bánom, hogy nem köptem a kávéjába

– Tehetek esetleg még valamit az úrért? – kérdezem maró gúnnyal.

Látom, ahogy állkapcsa megfeszül és lassan felemelkedik a bőrfoteléből az asztal mögött. Az ingujját felhúzza mindkét kezén a könyökéig, miközben lassan közeledik hozzám.

Gúnyos megjegyzésem célba talált, tekintete lángol.  Megáll előttem, én állom dühös tekintetét. Az állam alá nyúl és enyhén megszorítja az arcom két oldalát.  Felizgat a közelsége és a szenvedély, ami köztünk van, pontosan tudom, hogy mi következik.

– Ugye tudod, hogy amikor így játszod a duzzogós kislányt, legszívesebben elfenekelnélek, aztán jól megdugnálak az asztalon? – kérdezi mosolyogva.

– Ugye tudod, hogy az efféle munkahelyi módszereidet valószínűleg nem támogatná a szakszervezet? – kérdezek vissza álsértődötten.

– Ezt vegyem fenyegetésnek? – most már vigyorog.

– Csak akkor, ha nem baszol meg rendesen. – vágok vissza.

Vad tekintettel néz rám, elvigyorodik… nos, a beszélgetést ezzel befejezettnek tekinti. Hosszan és lassan csókol meg, majd ajka egyre mohóbbá válik. Egy mozdulattal megpördít és a szoknyámat a derekamra húzza, majd hasra fektet az asztalon. 

sex-v-ofisa

Csattanást hallok és éles fájdalmat érzek a fenekemnél. Hangosan felnyögök, de máris kapom a következő ütést. Van valami elképesztően izgató abban, ahogy a főnököm asztalán hasalok, miközben ő büntet.

Így jár, aki késik … – sziszegi a fogai közt. Reagálnék, de csak hangos nyögések hagyják el a torkom. A fájdalom és az élvezet ördögi tánca ez, imádom minden pillanatát. Aztán egyszerre abbamarad tenyerének csattanása meztelen hátsómon. Hallom, ahogy zörög az öve és a következő pillanatban az óvszeres csomag szakadásának ismerős hangjára hegyezem a fülem. Nem tudok felkelni, de nem is engedi. Két kezem hátul lefogja, mindkét lábamat felteszi az asztalra, miközben szorosan lenn tart. Érzem, ahogy belém hatol lassan és jó mélyen. A gyönyör végigszalad az egész testemen, ritmusosan mozogni kezdek benne. Megfogja a lófarokba kötött hajam és hátrafeszíti a fejem.

14000860014_2ca04c5ec5
Sikoltozom, ő pedig egyre erősebben dug. Az asztal recseg alattunk, az asztalon a kávéskanál folyamatosan a bögréhez csapódik, miközben mindent betölt a hangom. Ő is élvezi, könyörgök neki, hogy keményen büntessen meg, mert megérdemlem. Elengedi a kezem és a hajam, most a csípőmbe kapaszkodva húz magába egyre gyorsabban és hevesebben, míg végül nem bírom tovább és hangos nyögésekkel elélvezek. Egész testem összerándul, körmeimmel erősen belemarok a fenekébe, miközben úrrá lesz testemen a gyönyörteli remegés. A melltartóm alatt benyúl és hátulról mindkét mellemet a kezébe veszi, két ujjával a mellbimbóimat szorítja.

Minden érintésére reagál a testem, miközben csípőmmel és fenekemmel hullámzom alatta.

Orgazmusa elemi erővel érkezik, hangosan felnyög, hosszú másodpercekig élvez, közben szorítja a mellem, végül pedig a hátamra ereszkedik. Ebben a pózban maradunk néhány percig, míg a pulzusunk vissza nem tér a normális szintre. Ekkor felegyenesedik és az óvszert egy szakszerű mozdulattal eltávolítja magáról. Gyorsan felöltözöm, vigyorogva nézünk össze. Arcomnál csak a popsim lehet pirosabb, de annyira jól érzem magam, hogy most még ez sem érdekel.

Soha rosszabb hétfő reggelt. Hirtelen minden problémám távolinak és jelentéktelennek tűnik, ismét jól érzem magam. Rendezem vonásaimat és elindulok az ajtó felé, amikor kiengesztelt hangjával utánam szól:

– El ne felejtsd drágám, ma fél 3-kor lesz még egy szakmai meetingünk.

– Már alig várom.  Szólok vissza az ajtóból kacéran.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!