Energizálás felsőfokon – A Budapest TV kultikus műsorára emlékezünk

/
/
309 megtekintés

Az idő múlásának csak egyetlen pozitívuma van, hogy ezzel együtt fejlődik az orvostudomány is. Minél öregebbek leszünk, talán annál közelebb tudhatjuk magunkat valami forradalmi eljárásnak, amivel talán örökké élhetünk, legalábbis tovább, mint ami kódolva van.

Amióta bezárt a Budapest TV, egyrészt rengeteg csiszolatlan gyémánt és ragyogó műsor került süllyesztőbe, másrészt a videómegosztók megszámlálhatatlan feltöltéssel lettek szegényebbek, hiszen a csatorna vonzotta a szerepelni vágyó hülyéket, a vállalhatatlan, sírva röhögős műsorvezetőket. A modern orvostudomány azóta is gyermekcipőben jár, hiszen a kultikus Tihanyi energizálás óta drasztikusan visszaesett a betegségekből kigyógyulók száma. Talán ezért romlik a kórházak helyzete, söpörnek végig pusztító járványok, fejjel hullnak porba a műsor idején az egészséget habzsoló életek.

Egy gyöngyszemet veszítettünk, aki kiapadhatatlan energiaraktárait az utolsó cseppig hűséges nézőinek, aktív betelefonálóknak adta. Fanyelű mosógép fűtőszállal a legapróbb szervi hibákat is százalékos pontossággal behatárolta, majd élő műsorban a legvéresebbnek kikiáltott műtéteket is gond nélkül, pár mozdulattal levezényelte. Nézzük meg a két legemlékezetesebb momentumot.

Egy sima energizálás még így ismétlésről is jól jön, nekünk nagyon adja!