Egy nimfomán naplója 4. rész – Álom, édes álom

/
/
5979 megtekintés

Nagyon fázom. Túl fáradt és túl ittas vagyok ahhoz, hogy megmozduljak. Tetszik a mozdulatlanság, hallom, ahogy mélyen, szabályosan veszem a levegőt, érzem, ahogy szívem lassan, de határozottan lüktet. Végre az agyam is kikapcsolt, nem cikázik benne millió gondolat és kérdés.

Rég nem voltam ennyire nyugodt, minden pillanatát ki akarom élvezni, úgyhogy próbálom elterelni a gondolataimat a libabőrről a karomon és az érzésről, ahogy a mellbimbóm megkeményedik a hidegtől, és nekifeszül áttetsző hálóingemnek. Hosszú percek telnek el ebben a boldog némaságban, amikor észreveszem, hogy kellemes meleg van és hirtelen elönt egy furcsa érzés. Nem vagyok egyedül. Maradék erőmet összeszedve fókuszálok tudatom peremén. Érzem, ahogy valaki mellettem fekszik és simogatja a hajam.

0TdD5

− Jaj ne, már megint kit hoztam haza? – korholom magam gondolatban.

Próbálom kinyitni a szemem, de csak erőtlen hunyorgásra futja, úgyhogy más részletek után kutatok. Finom, puha a bőre, ujjai lágyan siklanak le hajamról a nyakamra ,majd végig a kulcscsontomon és vissza… nagyon jó érzés, libabőrös lettem. Megcsap az illata. Ismerem az illatát. Férfias, fűszeres és édeskés, összetéveszthetetlen és lehetetlen betelni vele. Nyugtalan érzés kerít hatalmába, eddig tartott a békesség. Tényleg Ő az? Lehetséges lenne? Gyanúmat a másodperc törtrésze alatt igazolja be, amikor meleg leheletét a fülemen érzem:

− Ébren vagy, álomszuszék? – súgja halkan. Hangja áramütésként hat rám, azonnal éber leszek.

Ezt nem hiszem el. Hétről hétre más férfiakkal dugok, akiket elcsábítok, majd lelépek. Akiket pedig ismerek, azokkal megállapodást kötünk, hogy minden érzelmet az ajtón kívül hagyunk. Sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogyan jutottam el idáig.  A kérdésemre a válasz mindig ugyanaz volt: Ő az oka mindennek. Megjelenik a semmiből, karizmatikus és lehengerlő, tele titkokkal és izgalmakkal. Kislányos naivságod és ártatlanságod kihasználva manipulál, mígnem bekúszik a bőröd alá és mindent elvesz belőled, amire szüksége van, hogy aztán egy napon, amikor teljesen eltelt veled, szó nélkül távozzon az életedből. Minden dühömet és haragomat a férfiakra vetítettem, megtanultam az érzelmeket teljesen kontrollálni, a naiv kislányt pedig az ágy alá hajítottam, mígnem egy reggel arra keltem, hogy pontosan olyan lettem, mint ő.

Taktikus, manipulatív ribanc, aki mindig megkapja, amit akar.

Lehetséges, hogy az ember, aki megalkotott engem, itt fekszik az ágyamban és a fülembe duruzsol? Lehetséges, hogy teljesen hülye vagyok és bosszútól vezérelve hazahoztam? Nem, az lehetetlen. Szép, lassan, hunyorogva nyitom ki a szemem attól félve, hogy egy hirtelen mozdulattól elillan, mint egy délibáb. Nem illant el. Kezével a fejét támasztva ott feküdt mellettem, engem nézett és angyalian mosolygott rám. Semmit nem változott. Arcának tökéletes vonásai, elbűvölő féloldalas mosolya és vad tekintete, ami úgy tartja fogva az én tekintetem, hogy nem tudok szabadulni. Számat szóra nyitnám, de sem a „Dögölj meg, te seggfej!”, sem pedig a „Fél perced van, hogy elkotródj a lakásomból!” üdvözlések nem jönnek a számra. Úgy bénít meg tekintetével, ahogy a kobra az áldozatát, moccanni sem tudok, csak nézem őt és várok.

goli

− Jó reggelt! – köszön rám kíváncsi tekintettel.

− Az lesz, amint kiteszem a szűröd. – válaszolok hidegen.

Hangosan felnevet.

− Az én Miám, semmit nem változik. Ugyanaz a harcias, tűzről pattant kis amazon, mint régen. – állapítja meg lelkesen.

− Tévedés… – folytatom, de ujját a számra tapasztja.

− És még mindig túl sokat beszélsz feleslegesen…– folytatja.

Izzó haragra gerjedek, hogy jön ez ahhoz, hogy a saját lakásomban sértegessen, de a következő pillanatban erős keze megragad és szorosan magához húz.

− De pont ezt imádom benned… – fejezi be a mondatot az arcomtól fél centire, majd megcsókol.

Vad és heves, nyelve követelőzően kér bebocsátást a számba. Megadom magam és viszonzom a csókját, tarkójánál fogva húzom magamra. Egészen újszerű az élmény, szinte el is felejtettem milyen, amikor beleremegek egy csókba.

Egyik kezével  a combomat markolja, majd elindul felfelé a hálóingem alatt, míg a mellemet a kezébe nem veszi.  Határozottan, de gyengéd mozdulatokkal gyúrja, miközben teste egészen nekem feszül és érzem kőkemény farkát a nadrágon keresztül.

Teljesen felizgat, ahogy egyetlen mozdulattal tépi le rólam a tenyérnyi anyagot. Hosszan csókol még mindig, csak addig áll le, míg leveszem róla a pólót. Szájával elindul lefelé a nyakamtól egészen a vállamig és tovább, a melleimen hosszan elidőzik, nyalogatja és harapdálja őket, aztán egyre lejjebb kalandozik a hasamon, míg végül elér a gyönyöröm kapujáig. Száját mohón tapasztja rá, combjaimat felhúzza, ahogy nyelvével kényeztet. Hátraszegett fejjel az ágytámlába kapaszkodva hangosan nyögdécselek a gyönyörtől, ahogy minden egyes nyalással egyre közelebb lök az orgazmushoz. Megemelem a csípőmet, hogy jobban érezzem szorgos nyelvét, egyik keze ismét a mellemet markolássza, miközben másik kezének középső ujját óvatosan belém dugja. Zihálva remegek, ahogy érzem a közeledő hullámot, amibe egész testem megfeszül, hangos nyögések közt élvezek el combomat ölelő karjai közt.

47733028

 

Szinte nem kapok levegőt, de már fel is térdelek, hogy viszonozzam a gesztust. Nadrágját határozott mozdulatokkal gombolom ki és húzom le, kezemmel az alsónadrágon át simogatom és csókolgatom. Az ágyon térdel, én pedig végleg megszabadítom az utolsó kényelmetlen ruhadarabtól is. Néhány másodpercig gyönyörködöm testében és akcióra kész farkában, majd a számba veszem. Jó mélyen és teljes átéléssel szopok, gyakran a szemébe nézve. Két kezével a hajamból copfot készít és keze mozgása követi az általam diktált tempót. Figyelem a reakcióit, egyik kezemmel elindulok felfele a mellkasán, a szíve hangosan kalapál, izmai megfeszülnek, én pedig elégedetten nézek fel rá minden alkalommal, amikor kihúzom a számból. Nem hagyja, hogy befejezzem a manővert és az ágyra lök, majd fölém magasodik.

− Ó mennyire felizgattál, most nagyon meg foglak dugni.

Elvigyorodok, és magamra húzom, hogy megcsókoljam:

− Akkor ne csak a szád járjon! – vágok vissza elégedetten.

Az éjjeliszekrényemhez nyúl és kihúzza az alsó fiókot és kiemel egy bilincset.

− Mint mondtam, semmit nem változol, még mindig a legalsó fiókban a zsebkendő alatt van.

Elmosolyodok, mire hasra fordít, kezemet lefogja hátul és már kattan is rajta a bilincs. Fenekemet felhúzza, arcomat pedig a párnába nyomja és határozott mozdulattal hatol belém hátulról.Felsikoltok a z enyhe fájdalomtól, de a következő pillanatokban már kárpótol az érzés.

Tökéletesen illeszkedik belém, teljesen megtölt, csordultig vagyok vele. Erősen markolja a csípőm és keményen basz meg hátulról, miközben ütéseket mér a fenekemre.

− Ezt még mindig szereted, ugye? – sziszegi a fogai közt mámoros állapotban.

− Nagyon, imádom, ahogy baszol – nyöszörgöm alig érthetően.

Hajamat húzza, fejemet hátraszegezi és még mélyebben érzem magamban. Összefüggéstelenül sikoltozom és káromkodom. Teljesen lenyom az ágyra én pedig fenekemet rázva nagyon gyors tempót diktálva izgatom tovább. A mozdulatsor megteszi hatását, hangosan élvezi a dolgot. Aztán hirtelen megáll és hanyatt fordít, kezeimet pedig az ágytámlához bilincseli. Lábaimat a nyakába teszi és nagyon lassan, mélyen hatol belém, közben pedig végig a szemembe néz. Lehajol hozzám és megcsókol, nagyon közel érzem magamhoz ebben a pózban, szinte eggyé válunk, minden rezdülését érzem és látom. Ritmusosan mozog bennem, lábamat simogatja, és a lábujjaimat harapdálja, nyalogatja. Teljes extázisban vagyok, érzem, ahogy megint egyre közeledik az ezúttal mindent elsöprő orgazmus cunami. Látom, ahogy az ő tekintete is egyre zavartabb, hangosan zihál és lábujjamat erősen harapva várja ő is a gyönyört. Egyszerre élvezünk el, érzem, ahogy erősen szorítom körbe lüktető farkát hosszú másodpercekig. Mindketten hangos nyögésekkel egymásba kapaszkodva álljuk a lökéseket, míg teljesen meg nem szűnnek. Csatakosan zihálunk, a mellkasomra fekve piheg, én pedig puszit nyomok a homlokára.

Boldognak érzem magam és elégedetten fekszem vissza, amikor egy idegesítő hang megszakítja nyugalmam és hirtelen felriadok. Az ébresztőm. Izzadt vagyok és zihálok. A hálóingem rajtam. Körbenézek, sehol senki. Egyedül vagyok.

tumblr_o4abmirZ8K1u36leto1_500aa

Csak álom volt… – állapítom meg magamban.  Talán megkönnyebbülést kellene éreznem, de inkább a csalódottság dolgozik bennem. Ez igazi, szenvedélyes szex volt, nem csak egy heti rutin az instant boldogsághoz. Bár az ilyen alkalmakért mindig nagy árat fizet az ember, mert könnyen csalódhat és újra összetörik a szíve.Nagyon fázom. Fáradt és ittas vagyok, de nem tetszik már annyira a mozdulatlanság. Felülök az ágyban, kezembe veszem a telefonom és tárcsázom a heti instant boldogsághoz vezető számot

− Szia, én vagyok. Most ráérek, gyere át…

 

Ha a nimfomán naplója többi részére is kíváncsi vagy akkor ide kattintva elolvashatod:  Egy nimfomán naplója

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!