Égből érkező gyönyör, megérkezett a vibrátor kvadrokopter

/
/
684 megtekintés

Amikor az ember azt hihetné, hogy az ötletek tárházában már nincs új találmány, mindig jön valami, amivel rácáfolnak erre. Az igények végtelenek, az emberek pedig – még ha fölösleges is – igyekeznek azokat kielégíteni.

Ám, amit ki kell szinte minden nap elégíteni, azok egészen másfajta igények egy jó pohár bornál. A kényeztetéseknek már több fajtája és módja ismeretes, amit válogatott eszközökkel emelhetünk magasabb fokozatba. Építhetünk külön BDSM kuckót, megvehetjük a legnagyobb zselés dildót, hordhatunk csipeszt a herénken. De ezekért meg kell mozdulnunk, ami a robotika korában már elég cikinek számít. Lusta, de testi örömökre vágyó háziasszonyoknak ezért kifejlesztettek egy szerkezetet, ami gombnyomásra szállít élvezeteket. Megérkezett a vibrátor-kvadrokopter, ami az ágyban fekve, a kedvenc csokis croissant majszolva is befurakodja magát a lábak közé. Ugyan még csak prototípus, és sok fantázia nincs benne, de ötletes.

Ennél már csak az lehet jobb, ha a faluról érkező család meglátja ezt egy kirakatban és a gyerek elkezd érte sírni, apuka pedig megveszi, mert nem tudja mi ez. Repülő vízipipa.