A feleségem prostinak állt, és nincs vele gondom, egy férj sztorija

/
/
20596 megtekintés

Nem mindennapi párkapcsolat részleteibe kapunk betekintést.

Egy sikamlós témákra építő klasszikus hazai honlapon találtuk a topikot, amit olvasva elgondolkodtunk. Akadnak párok itthon is, akik így élnek. De vajon hogyan pontosan? Zsoltkó elárulja.

“Úgy jártam, hogy a válság miatt többször szóba került köztem és az asszony között, hogy mi lenne, ha pénzt szerezne a testével. Eleinte szóba sem engedte hozni, azután egyre többször beszéltünk róla szex közben. Vidéki városban lakunk – Dunántúlon – és arról beszélgettünk, hogy van egy barátnője Pesten, akiről tudtuk, hogy kurva, lakást bérel Budán és vele társulna. Legnagyobb meglepetésemre egy nap azt mondta az asszony, hogy megpróbálja.

Én vittem fel kocsival, este meg érte mentem. Az első nap után azt mondta, hogy nem neki való – aznap három fickóval volt -, de azért jövő héten megint megpróbálja. Jelzem a három pasitól kapott pénzből egy hétig éltünk. Este elmesélt mindent, hogyan szopatták és kefélték, amitől fantasztikusan beindultam és mi is jót dugtunk.

Egy hét múlva megint felvittem. Délután telefonált, hogy ne menjek érte, mert egy egy pasival tölti az éjszakát. Másnap megint hívott, hogy most két fiú viszi el, és csak harmadnap került elő. Sok pénzt hozott, megint elmesélt mindent és megint fantasztikusat szeretkeztünk. A legfurcsább, hogy ő is élvezte – élvezte, hogy pénzt kap a testéért és abból él, amit a legjobban szeret, a dugásból – nekem meg állt a farkam attól, ahogy elmondta, hogyan dugták meg. Na most már két hónapja így van: 2-3 napig Pesten dugják, utána hazajön, mindent elmond, fantasztikusat dugunk és közben mesél. Én és ő is élvezzük. Szerintetek ez normális?

Anya úgy alakította most a “munkarendjét”, hogy hétfőn felmegy Pestre, azután szerda este visszajön, szeretkezünk és péntek szombat megint “dolgozik”. Kezdetben zavart, de már megszoktam. Amikor látta, hogy bosszantott kicsit, kárpótlásként felajánlotta, hogy ha felmegyek valamelyik este, akkor a barátnőjével és vele tölthetem az éjszakát. Na az lett belőle, hogy neki “vendége” lett éjszakára. Megcsókolt, elnézést kért, és mondta, hogy szabad a vásár nekem a barátnővel. Mi az egyik szobában dugtunk, anyát meg egy 120 kilós menedzser a másikban. Ott maradt az is egész éjszakára, de persze nem mehettünk át. Na azért nekem sem volt rossz. Közben mesélt Kati – ő a barátnő – arról, hogy Évát nagyon szeretik a vendégek. Nem csak férfiak, hanem házaspárok is járnak hozzá. Szó van arról is, hogy egy házaspár elviszi magával nyáron Görögországba, mire azt mondta Éva, hogy akkor én arra a hétre felköltözhetek Katihoz. Végül is nem lenne rossz…”

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!