Közel 50 évesen is atom jó nő Sabrina, a 80as évek szexi sztárja

/
/
28528 megtekintés

Az énekesnő, aki kereken 30 éve robbant be a köztudatba erotikától túlfűtött klipjével és akinek másik számát ha megfeszülnénk se tudnák mondani bizony elmúlt 49 éves, de még mindig dögös.

Azok akik már jóval túl vannak a 30-on vagy inkább a 40-en, bizonyára nagyon jól tudják ki is Sabrina Salerno. A név hallatán egyből a Boys Boys Boys című világsláger jut eszünkbe, ami annak idején a 80-as években meghódította a diszkókat és a slágerlistákat. Ha zenéje és az énekhangja nem is okozott maradandót, az borítékolható, hogy a számhoz készül videoklipre minden tinédzser megkönnyeztette a bohócot. Nem is volt csoda a korai magömlés, hisz a klip elég erotikusra sikeredett és Sabrina mindent megtett azért, hogy bájaival virtuálisan felpofozza a férfiakat a TV előtt. Sikerült neki, az agyig húzott bikini, a kivillanó mellbimbó minden férfinak bedurrantotta a golyóit. Irgalmatlan jó nő volt na.

Sabrina Salerno közel 20 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, állítólag tíz toplistás dala is vol, de igazából mindenki az 1987-es Boys (Summertime Love) című dalra emlékszik. Modellkedett, tévéműsort vezetett, filmben szerepelt, férjhez ment, gyereket is szült. Lassan az ötvenet tapossa de még mindig jó puma.