Ezer nő árulta el, hogy is kell orgazmusig kényeztetni egy csiklót

/
/
17349 megtekintés

Az orgazmushoz nem feltétlenül kell egy lipicai csődőr méretű bőrkutacs, pusztán a technikán is múlhat a gyönyör, ezer nő pedig elmondja a hogyant.

Sokan abban a tévhitben vannak, hogy a csabai kolbász méret éppen elegendő ahhoz, hogy a szerencsés vagy szerencsétlen hölgy élete legnagyobb élményével távozzon a hálószobánkból. Amelyik kutya ugat, az nem harap alapon egy kutricában felnőtt, halk szavú bugris talán hamarabb okoz földöntúli gyönyöröket, ha a csiklót úgy izgatja, ahogy azt szeretik. A Journal of Sex & Martial Therapy szaklap nemrég megjelent publikációja szerint a nők 37 százaléka csak csiklón keresztül tud elélvezni.

1055 nő mondta meg a tutit, akiknek a 67%-a imádja, ha a gyöngykagylón matat a férfi ujja, 45%-a pedig annak környékének simogatásával is megelégszik. A lányok negyede szerint az a világbajnok technika, ha éppen csak dörzsölöd a klitoriszt, de nem állat módjára, mintha az egy szétnyomkodott távirányíró volna.

Belecsípni nem ér, és úgy szívni sem, mintha egy szikkadt tejeszacskóból szeretnéd kiszlopálni a fél cseppnyi mannát. A nők 64%-az érzéki fel-le dörzsölésre esküszik, de a körbe-körbe simogatást is beikszelték több, mint ötszázan. A nők negyede szereti a csikó oldalirányú mozgatását is, de a gombfociban gyakorolt pöckölgetéstől is többen felnyögnek hangosan.

 

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!