Így száguldozik egy eszetlen donorjelölt

/
/
4271 megtekintés

Motorozni a világ legkirályabb dolga. Élvezni a szabadságot, a sebességet, a természetet nagyon felemelő érzés, de amilyen jó olyan veszélyes is.

Bizonyára akad közöttetek is olyan, akinek mindene a motorja és amikor az idő engedi azonnal kigurul a garázsból. Motorozni nem egy életbiztosítás, annak meg főleg nem aki felelőtlenül nyélgázon vereti. Aki rendszeresen motorozik, az jól tudja, hogy elég egy rossz pillanat és az önfeledt motorozás rémálommá válik. Jobb esetben ilyenkor csak egy figyelmeztetést kapunk az élettől, és utána felhagyunk az esztelen száguldozással, de vannak esetek amikor nem ússzuk meg ennyivel.

A mostani videóban egy olyan motorost láthattok, aki egy életre szóló leckét kapott. Jóval a megengedett sebesség felett szelte a kilométereket egy nehezen belátható országúton, amikor egyszer csak kikanyarodott elé egy kamion. Lehet, hogy a kamion vezetője körültekintőbb is lehetett volna a kikanyarodásnál, a motoros azonban örökre megtanulhatta, aki ész nélkül száguldozik, annak nem biztos, hogy legközelebb is ekkora szerencséje lesz. Az ütközést el tudta kerülni, de hogy becsokizott az tuti.